Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#audiofile #audiovoodoo #sluchawki #audio
Jakie są najlepsze słuchawki nauszne do 300 zł? Myślę o bezprzewodowych ale z drugiej strony mam w pracy bezprzewodowe sennheiser hd 350bt i wg mnie mają fatalny dzwięk, są niewygodne, masywne i ucho sie poci. W domu używam dousznych najtańszych sony na kablu za 40 zł i są o niebo lepsze (wadą to kabel i słaba trwałość). Zresztą zastanawiam się, czy kupować nausze skoro douszne mi pasują.
Przypuszczam że te bezprzewodowe nawet najdroższe nie będą mieć podjazdu do zwykłych kablowych.
Podajcie proszę propozycje fajnych słuchawek do 300 zł bezprzewodowych albo na kablu?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: teraz to mam wrażenie, że w obrębie tej samej półki cenowej to różnice w brzmieniu są naprawdę bardzo subiektywne i ciężko powiedzieć, że któreś obiektywnie brzmią lepiej lub gorzej. Zależy jakiej muzyki słuchasz, czy lubisz więcej basu czy góry, ale koniec końców i tak najlepiej iść do sklepu i porównać kilka modeli.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Polecam poszperać w internecie za jakąś okazją za Fidelio L3.
Biją na głowę wiele dużo droższych modeli , obsługują kodeki hd i po prostu mają świetne brzmienie w mojej opinii oraz opini znajomych których na nie przekonałem.
Jeśli w grę wchodzą również dokanałowe to soundcore liberty pro 3.
Wszystkie powyższe można dorwać w dobrej cenie tylko trzeba poszukać.
  • Odpowiedz