Aktywne Wpisy

lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz
#raportzpanstwasrodka to mnie zawsze bedzie bawic.... co trzeba miec w glowie albo czego nie miec, aby sie tak przerabiac....
źródło: magdalena
Pobierz

Porfel do oceny, biorę po jednym plusie i słucham państwa. Szukam porad wykopków jak rozegrać te inwestycje i chociaż odzyskać kapitał, a najlepiej wyjść na plus. Dokupować i uśredniać? Czy może wywalić w p i przenieść się na nvidie albo intel? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #gpw
#wittchen #text #asbis #eurotel #pccrokita
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
źródło: IMG-5289
PobierzStraciłeś grosze, nie baw się w giełdę, zajmij się pracą. Za kilka lat jak zmądrzejesz to zainwestuj w jakieś blue chipy albo najlepiej w ETF na szeroki rynek.
źródło: image
Pobierz@kot__morderca: myslisz, ze jak ktoś inwestuje takie kwoty to zarabia 10k netto?
Co mną kierowało? Chęć zarobku i FIRE ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A
Ja wiem, że patriotyzm i w ogóle, ale po co to sobie robić?
pytasz dlatego, że zapewne jest to dla Ciebie kwota znacząca i nawet nie masz cierpliwości czekać x czasu żeby pozamykać to jak będzie na zielono, albo pogodzić się ze stratą