✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mirki, nie wiem czy na dobrych tagach pytam ale spróbuje. Chodzi o #pilkanozna #mecz i #kibicowanie. Od jakiegoś czasu oglądam mecze mojej drużyny, nie ważne jakiej, i chciałbym wreszcie zobaczyć mecz na żywo, najlepiej z żylety. Tyle że kumpel mi powiedział ze tam nie można sobie tak po prostu wejść z ulicy, tylko trzeba być tam znanym w towarzystwie. No i ten kumpe mnie skontaktował z takim jednym, co tam już chodzi od lat, i on mówi, że jak chcę się wkupić to mam im przemycić 5 rac na stadion. Ale niby jak? To mi powiedział, zebym wrócił jak się dowiem. Dlatego pytam was.
jak chcę się wkupić to mam im przemycić 5 rac na stadion. Ale niby jak? To mi powiedział, zebym wrócił jak się dowiem. Dlatego pytam was.
@mirko_anonim: Otóż juz ci mówię. Jadę kiedyś na mecz, parkuje sobie na parkingu pod Torwarem, patrzę a tu grupka łysych sebixów wypina tyłki, a inny ładują tam ogromne ilości rac. Większość z nich była solidnie przecwelona w więzieniu więc poważne ilości pirotechniki zostały ukryte
Mirki, nie wiem czy na dobrych tagach pytam ale spróbuje. Chodzi o #pilkanozna #mecz i #kibicowanie. Od jakiegoś czasu oglądam mecze mojej drużyny, nie ważne jakiej, i chciałbym wreszcie zobaczyć mecz na żywo, najlepiej z żylety. Tyle że kumpel mi powiedział ze tam nie można sobie tak po prostu wejść z ulicy, tylko trzeba być tam znanym w towarzystwie. No i ten kumpe mnie skontaktował z takim jednym, co tam już chodzi od lat, i on mówi, że jak chcę się wkupić to mam im przemycić 5 rac na stadion. Ale niby jak? To mi powiedział, zebym wrócił jak się dowiem. Dlatego pytam was.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@mirko_anonim: xDDDDD
@mirko_anonim: Otóż juz ci mówię. Jadę kiedyś na mecz, parkuje sobie na parkingu pod Torwarem, patrzę a tu grupka łysych sebixów wypina tyłki, a inny ładują tam ogromne ilości rac. Większość z nich była solidnie przecwelona w więzieniu więc poważne ilości pirotechniki zostały ukryte