Aktywne Wpisy

Afrobiker +122
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

piotrek_18_89 +10
#dzieci #szkola #rodzicielstwo
Chciałem zaprosić do dyskusji na temat samodzielnego chodzenia do szkoły dzieci.
Dla namalowania tła przedstawię swoją sytuację. Mieszkam w średniej wielkości mieści, szkołę widzę z okna mieszkania. Żona pracuje zdalnie z domu.
Zacząłem
Chciałem zaprosić do dyskusji na temat samodzielnego chodzenia do szkoły dzieci.
Dla namalowania tła przedstawię swoją sytuację. Mieszkam w średniej wielkości mieści, szkołę widzę z okna mieszkania. Żona pracuje zdalnie z domu.
Zacząłem

Więc widzisz gdzie cię twoja chciwość może zaprowadzić
Pamiętaj że cudzym się nigdy nie nazresz i trzeba liczyć na siebie
Przede wszystkim takie kobiety szybko tracą szacunek i szukają gałęzi wyżej DIE NATUR
Ogólnie badania pokazały że im więcej kasy ma facet tym bardziej szuka baby , a kobieta im więcej ma kasy tym mniej potrzebuje faceta , wyjątkiem jest gdzie facet ma więcej od niej
Poprostu kobiety szukają męskich mężczyzn i facet traci szacunek
Ja zawsze mówię że na cudze nie ma co liczyć , kobiety mają wieksze przywileje więc pewnie nawet jakby się z nim rozwiodła to by na siebie alimenty wywalczyła, to że zarabia więcej nie sprawi że będzie dokładać jemu
Mało tego on będzie miał auto za 10 k ona za 100 k i w pewnym momencie nie będzie