Aktywne Wpisy

MonazoPL +90
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
źródło: 175 zł Revolut Monazo
Pobierz
sprynek +85
Zarobiłem w miniony rok na hossie dość dużo kasy (trafiłem dołek w Kghm i sprzedałem plus śmieciuchy i AI dla funu) i wiecie co? Chętnie cofnąłbym się do czasu jak nic nie wiedziałem o giełdzie i żyłem sobie beztrosko z kasą na lokatach i EDO bez tego zysku z giełdy.
Inwestowanie ryje psyche - Teraz cały czas rozkminiam analizę wsteczną, że moglem wejść więcej, że czemu nie złoto itd. Dodatkowo wszechobecne FOMO
Inwestowanie ryje psyche - Teraz cały czas rozkminiam analizę wsteczną, że moglem wejść więcej, że czemu nie złoto itd. Dodatkowo wszechobecne FOMO

Matka różowej strasznie się nam wtrąca w wesele. Niestety nie robi tego bezpośrednio, a pośrednio trując różowej o tym co trzeba zrobić, na co ludzie zwracają uwagę. Tak czy siak chce sobie zrobić show dla rodziny, żeby potem nie musiała słuchać od ludzi. Początkowo różowa chciała takie zwykłe wesele bez żadnych udziwnień, a teraz słucham o fotobudkach, drink barach, jakiś dziwnych racach, ledach, napisach, animatorach. Nie jeździ do niej często, ale mam wrażenie że tylko o tym gadają jak są oczywiście same, bo przy mnie nie ma tego tematu. Spytacie mnie skąd wiem.. Czasem odbierałem rodziców rożowej z wesela i stara lekko podpita zaczęła mi opowiadać co było i co powinniśmy koniecznie zrobić. Fajnie podziałała też na podświadomość różowej, bo tak naprawdę moje zarzuty że jej matka się wtrąca odpiera dwojako - rzuca tekstem że to jej pomysły (a nie mamusi) + mówi że nie będziemy jej rodziny byle jak gościć. Jej matka taka jest, a organizacja wesela tylko ją uaktywniła. Cieszę się jedynie że dość wcześnie zamieszkaliśmy razem bo inaczej to po zawodach.
#logikarozowychpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
Bo jak taka wsiowo tradycyjna to wg "zwyczaju" rodzice powinni wyprawić = zapłacić panny młodej, pana młodego ojciec płaci za wódeczkę.
Jak teściowa chce to niech płaci nawet za stół sushi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
To by się Janusze i Grażyny zdziwily.. żyjcie dla siebie nie dla innych
@mirko_anonim: XD