Aktywne Wpisy

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Cześć wam,
Powiedzcie mi proszę (tak z grubsza) o co chodzi z tym całym uniwersum #raportzpanstwasrodka? Co to za "Fylyp" albo ten gość co piszecie że lubi se wychylić kilka głębszych a rzekomo sie zarzeka że nie tyka alko. Piszecie również o jeszcze innych postaciach ale te jakoś bardziej zapadły mi w pamięć. Poprosiłbym o jakieś krótkie streszczenie.
Pozdrawiam
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
tag dotyczy grupy polskich ekspatów - biznesmenów, prowadzących rozliczne interesy w kraju trzeciego świata. Najpewniej wybrali go dlatego, bo w krajach rozwijających się jest najłatwiej się wybić i ustawić rodzinę na pokolenia.
To hotelarze, pisarze, artyści.
Fylyp zna 12 języków, z wykształcenia jest grafikiem, ostatnio pracuje podobno nad swoją
Fylyp to pierworodny Braci mumin, rodzina napatrzyła się na to jak żyje klapek i machaj i stwierdziła, że zajebiście będzie przyjechać
przyjechali z oszczędnościami 10k dolka coś koło, podobno napożyczali ile mogli i wio do Kamboraju
w skrócie okazało się nie tak kolorowo
ale jak chcesz o Fylypie to tak, Bracia Mumin zachwalali pod niebiosa jak to ich syn zna 7 języków w tym