Wpis z mikrobloga

z jedną dziewczyną 3.5/10 zaliczyłem 2 spotkania. Na drugim umówiliśmy się w fajnej restauracji nad morzem. Zapłaciłem za całość. Próba pocałunku na plaży? "Lol nie!" Więc po 2.spotkaniu ją olałem - nie będę pajacował do dziewczyny, która nie chce się całować na 2.spotkaniu i, która średnio mi się podoba,

@mirko_anonim: przeciez pajacowales jadac z nia na drugie spotkanie nad morze xd

Pocałunek po spotkaniu? "Za wcześnie..."

@mirko_anonim: ale
  • Odpowiedz
ale gdzie ją chciałeś pocałować? na przystanku?

@razdwatrzy55: typie, on napisał ze ta typiara opowiadała mu na spotkaniu jak była orana przez murzyńskich raperów, a ty myślisz ze to jakaś cnotka co się boi na przystanku całować XDD ja j---e
  • Odpowiedz
nie będę pajacował do dziewczyny, która nie chce się całować na 2.spotkaniu i, która średnio mi się podoba,

@mirko_anonim: Mam dla Ciebie złą wiadomość. Jako 5/10 ty też się średnio podobasz, więc ona nie chce się całować na 2 spotkaniu.
  • Odpowiedz
ciekawi mnie bardziej jak udało ci sie doprowadzić do tylu spotkań i skąd tyle ghostów po 1 spotkaniu (ukrywasz niski wzrost?).

@czescmampytanie: to proste. Najprawdopodoniej w pisaniu przed randką był normalnym kolesiem wiec postanowily dac mu szanse. Wielu typów pisze jak totalne spiermiarze albo napaleńcy proponujacy fwb w drugiej wiadomości. Jestem w podobnej pozycji co OP też faza pisania przed spotkaniem była czesto bardzo super, okazywaly duze zainteresowanie piszac wprost,
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: mocnego nie, ale oczywiscie zdjecia pod korzystnymi kątami itp
ale to tez nie daje niewiadomo jakich efektów bym co tydzień wychodził z julka deweloperską, ale jakies 5/10 czy lowtier julki mozna ogarnąć (pisze o kobietach 30+ aby nikt mi zaraz nie zarzucil, ze jako stary dziad szukam małolat). Tylko konczy sie zawsze tak samo, niestety w stolicy bez bycia jakims dynamicznym 7/10 chlopa czekaja tylko ciagle rozczarowania.
  • Odpowiedz