Aktywne Wpisy

vorky +10
źródło: 1000025502
Pobierz
AgentGRU +105
Chłopczyku, szykuj się na pozew (napisany Comic Sansem, śmiechu warte)
#sebcel
#sebcel
źródło: 1000008965
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000025502
Pobierz
źródło: 1000008965
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#portalerandkowe #podrywajzwykopem #randki #tinder #badoo
Co odpowiedzieć dziewczynie jeżeli po mojej checi spotkania, pisze mi że ok, ale czy nie przeszkadzało by mi że on jest plus size? Dodam że ma zdjęcia, I na zdjęciach nie wygląda na plus size, na szczupła też nie wygląda, ale gdzies to bylo z mojej strony do zaakceptowania. I nie są to jakieś dziwne ujęcia, ani kwestią perspektywy która by ukryła plus size, normalne zdjęcia całej postaci stojącej np. nad morzem.
Jedyne co wykimnilem że to są jakieś stare zdjęcia, bo konto ma od 5-6 lat. Flow było, a teraz wyskoczyla z tym. Jakieś przemyślenia?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: Zabierz harpun.
· Zaakceptował: mkarweta
To jest dokładnie to samo co "zarabia poniżej 15k, nie chcę się z nim spotykać". Niczym się nie różnicie od kobiet, które tak zwalczacie xD
To tak jak ja bym zapytal sie jej czy nie bedzie jej przeszkadzac
Prawię zatem - grube się lepiej prują niż chude. Amen.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Jeszcze lepiej, bo taktowniej napisać, że na zdjęciach nie widzisz żadnego plus size, że ma fajną figurę. Jeśli ma stare zdjęcia, to zrobi jej się głupio (i słusznie, bo to co robi to oszustwo). A jak tylko ma gorsze mniemanie o sobie a zdjęcia są aktualne, to wyjdzie, że jej powiedziałeś komplement