Aktywne Wpisy

Moseva +27
Musiałam usunąć wpis, żeby nikt na darmo nie zaplusowal, bo już się miejsca skończyły (╯︵╰,)
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
źródło: IMG_7625
Pobierz
amakuta +14
#kiszak Zostawcie w końcu "Ojczulka" w spokoju.
źródło: Bez tytułu1
Pobierz

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

źródło: temp_file9134893537866600479
Pobierz1) głupek
2) troll
3) kłamca
@slgdfhsdhjfbs: z pracą zdalną nie jest tak łatwo już. Gdyby przyszło mi zmieniać pracę, to jedyną opcją mogłoby się okazać, że muszę przeprowadzić się do Warszawy/Krakowa z uwagi na fakt, że coraz więcej firm zakłada pracę w modelu hybrydowym. Na ten moment nie
@mirko_anonim: według mnie przy całej Twojej sytuacji lepszym wyborem będzie wynajem gdzieś jak będziecie się chcieli przeprowadzić za robotą. Nawet jak stwierdzicie, że "dobra, będziemy żyć w Krakowie" to zacząłbym od wynajmu co najmniej pół roku - zobaczycie, czy dana dzielnica Wam odpowiada itp. dopiero jak się przekonacie, że "to jest Wasze miejsce" na kilka lat to kupno.
Słyszał, że podobno co drugi wykopek ma 20k/msc, więc tu (może nietrafnie) spytał.
@slawek887: Będzie, wystarczy mieć otwarty umysł, bo może ktoś widzi daną sytuację, nawet z lotu ptaka, z zupełnie innej perspektywy i może podpowie coś, co autorowi w ogóle by nie przyszło do głowy.
@slawek887: Ja wiem, że na Wykopie głównie siedzą ludzie którzy których pensja to kieszonkowe od mamy, ale serio - macie jakieś dziwne wyobrażenie o ludziach którzy zarabiają 25k/miesiąc. Pewnie, to nie jest mała pensja i nie każdy tyle zarabia, ale to też nie oznacza, że jesteś rekinem finansjerki, 10 mieszkań, 3
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@slawek887: nawet nie przeczytałeś dokładnie mojej wypowiedzi, bo ja w żadnym przypadku się nie odniosłem do Ciebie, ani twojej sytuacji finansowej. Twierdzę po prostu,
@SmutnoMi: Aha