Aktywne Wpisy

broker +62

Krupier +47
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

@mirko_anonim: na pocieszenie dodam, że nawet gdybyście do siebie wrócili, to nic by się nie zmieniło i po chwili znowu wróciłbyś do starych schematów i tak w kółko.
I zrob przysluge, nie wchodz juz w zwiazki pajacu
https://nasciezkachmilosci.pl/unikajacy-styl-przywiazania-charakterystyka-jak-sobie-radzic/
Jeśli ci to coś pomoże to powiem, że sama odeszłam z takiego związku gdzie przez wiele lat miałam niemal identyczną sytuację jak opisujesz. Płakałam przez niego wiele razy, potrafił się zachować okrutnie i mimo, że bardzo go kochałam to pod koniec właściwie go równocześnie nienawidziłam za wszystko co zrobił. Nie wiem