Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Rayslo:
Ale to bardziej ona poszła ze mną niż ja z nią, sama usiadła mi na kolanach i proponowała żebyśmy poszli na bok.
Tak na dobrą sprawę zostałem przez nią wykorzystany.
Nie napisałem, że ciągle myślę o jakiejś konkretnej innej tylko, że czasem przychodzą mi niektóre kobiety na myśl, a przychodzą bo wiem, że im się podobam i wiem, że mógłbym. Jedna np chciała żebym jej pomógł z
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Ale to bardziej ona poszła ze mną niż ja z nią, sama usiadła mi na kolanach i proponowała żebyśmy poszli na bok.

Tak na dobrą sprawę zostałem przez nią wykorzystany.
"Pamiętam też jak ostatnia kobieta, z którą się całowałem siedziała mi na kolanach, była wniebowzięta jak ją głaskałem i całowałem po szyi, proponowała żebyśmy poszli na bok, ale odmówiłem, nawet dwa razy. Nie napiszę do niej, nie spotkam się z nią
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP):

Sama chciała wprawdzie, czaiła się na mnie całą imprezę i usiadła na kolanach jak już byłem pijany, ale i tak będę się smażył w piekle za cudzołóstwo zwłaszcza, że to nie pierwsza taka sytuacja.

Tak jak pisałem- czaiła się na mnie, ale nie protestowałem bo byłem pijany i nie potrafiłem się oprzeć, poza tym prawdopodobnie dotarło do niej, że zdarzyła mi się wcześniej podobna sytuacja i w
  • Odpowiedz