Aktywne Wpisy

annlupin +26
jeden dzień misia nie wrzuciłam i już mi suskrajbera ktoś zabrał a co uwas

jbiccc +9
Mirki, potrzebuję zimnego prysznica. 9 lat związku, 2 dzieci (7 lat + 6 miesięcy), wyprowadziła się do matki (28 lat), bo poznała 21-letniego gówniarza który nagle jest bardziej godny zaufania ode mnie, bardziej emocjonalnie ją docenia (śmiechłem), nagle też dowiedziałem się że od wielu lat mnie nie kochała i się do mnie zmuszała. Że potrzebuje sama ze sobą zacząć być szczęśliwa i taka była początkowo proza wyprowadzki, że mnie już nie kocha

W zupełnie normalnym. Tak, wiem, że Ty jesteś inna, ale kobietom odbija przy silnych, przystojnych facetach i nie wszystkie potrafią się kontrolować.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Ale to bardziej ona poszła ze mną niż ja z nią, sama usiadła mi na kolanach i proponowała żebyśmy poszli na bok.
Tak na dobrą sprawę zostałem przez nią wykorzystany.
Nie napisałem, że ciągle myślę o jakiejś konkretnej innej tylko, że czasem przychodzą mi niektóre kobiety na myśl, a przychodzą bo wiem, że im się podobam i wiem, że mógłbym. Jedna np chciała żebym jej pomógł z
Tak na dobrą sprawę zostałem przez nią wykorzystany.
"Pamiętam też jak ostatnia kobieta, z którą się całowałem siedziała mi na kolanach, była wniebowzięta jak ją głaskałem i całowałem po szyi, proponowała żebyśmy poszli na bok, ale odmówiłem, nawet dwa razy. Nie napiszę do niej, nie spotkam się z nią
Tak jak pisałem- czaiła się na mnie, ale nie protestowałem bo byłem pijany i nie potrafiłem się oprzeć, poza tym prawdopodobnie dotarło do niej, że zdarzyła mi się wcześniej podobna sytuacja i w