Aktywne Wpisy
torian15 +117
Ciekawe ze jest bardoz dużo ludzi którzy myślą, że ludzie żyli razem z dinozaurami w perhistorii. Serio, zapytajcie swoje różowe :)
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
źródło: dinozaury
Pobierz
Wardegas +345
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz

Czy orientuje się ktoś może czy w przypadku gdy pieszy idzie po chodniku i dopiero w ostatniej chwili skręca na przejście dla pieszych oraz gdy już wchodzi na pierwszy pas a ja przejadę po dalszym (drugim) pasie spokojnie go mijając to dostanę za to mandat 1500zł i 15pkt karnych gdy zobaczy to policja? Te przepisy są nienormalne, a nie mam zamiaru spać po nocach gdy widzę cały czas jeżdżącą policję i tylko czekającą na taką sytuację a potem przez rok się martwić czy przekroczę 24 punkty karne czy nie, bo nagle pieszemu zechciało się przejść a ja jadąc te 30km/h nie zdążę się zorientować i będę głupio się zatrzymywał gdzie potem okaże się, że on nie przejdzie? Jak to jest z tymi durnawymi przepisami gdzie ponoć trzeba już reagować jak pieszy jeszcze nie wie czy wejdzie? Co innego jak stoi te minimum 3 sekund, ale co jak stoi 1-2 sekundy a ja już dawno go minę nawet jakby wbiegł? Ewentualnie jadę po pierwszym pasie a on decyduje się na wejście na pierwszy pas będąc na chodniku a ja go spokojnie wymijam w ułamku sekund. Jak to jest z tymi nowymi przepisami?
#przepisy #policja #drogowka #prawo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim przestań wciągać bo ci fest palnik poryło xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@hoodoovoodoo:
Skąd ta pewność, że w sądzie wygram? Kasta sobie przytaknie i mnie obciążą ;)
@Pasterz30: no tak, ja tak samo ale co w przypadku gdy gość jest na chodniku i dopiero co wchodzi na PIERWSZY pas a Ty już jesteś autem na pasach na DRUGIM pasie? Jedyne co to mijasz go wzrokiem odwracając głowę w jego stronę o 90 stopni - nawet jakby wbiegł to
@mirko_anonim: Niczego nie gwarantuję, próbuję ułatwić.
@mirko_anonim: może zwyczajnie naucz się przepisów, które cię obowiązują?
Proponuję powrót na kurs, bo to żenujące, żeby ktoś z prawem do jazdy nie potrafił odcyfrować na czym polega pierwszeństwo, ustąpienie i wymuszenie tegoż.