Wpis z mikrobloga

• 0
Człowieku ale co to za praca Jakie stanowisko i ile tam zarabiasz nie powiedziałeś najciekawszych rzeczy A chcesz jakiś porad i w ogóle Zadaj pytanie co dokładnie cię interesuje
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: może spróbuj zacząć od tego, żeby spytać, czy masz możliwość zobaczenia tego maila i o co chodzi, bo Ty niczego nigdzie nie wysyłałeś i chciałbyś wyjaśnić co się stało, bo może ktoś się włamał na Twoje konto albo zadział się jakiś fraud bez Twojej wiedzy i warto dla dobra firmy wyjaśnić to (ustalić z jakiego urządzenia to zostało przesłane itp.)? Może jak wykażesz się chęcią współpracy, to zobaczysz też,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Schyzu: zarabiam 3k euro na rękę. Jeżdżę na wózku widłowym xD i to jest właśnie najśmieszniejsze w tej sytuacji. Ja nawet nie mam dostępu do żadnych tajnych danych, a nawet gdybym miał, to mógłbym to co najwyżej wysłać gołębiem pocztowym. Wnoszenie urządzeń elektronicznych do firmy jest niedozwolone a przy wyjściu z hali mamy bramki z wykrywaczami metalu, więc jak ktoś wniesie jakiś telefon czy cokolwiek,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Krolowa_Nauk: właśnie na pytania w stylu co tam było czy czy mógłbym to zobaczyć to zawsze odpowiedzi były w rodzaju "jeszcze nie możesz" czy "nie mogę Ci powiedzieć" i nie wiem czy sami nie wiedzą czy po prostu nie chcą powiedzieć. Sygnał podobno nie poszedł z lokalnego IT tylko z jakiegoś oddziału międzynarodowego (firma ma magazyny na całym świecie). Ja ze swojej strony mówiłem im
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: osobiście już spotkałem się 2 razy z taką sytuacją. Wymuszenie ugody pod byle pretekstem bo zwolnienia się szykują i najpierw eliminacja osób którym trzeba najwięcej wypłacić zobowiązań.
Najlepiej skontaktować się z zwiazakmi zawodowymi
  • Odpowiedz