Jeżeli mieszkasz na wsi to wiedz ze nie jestes sam. Większosc ludzi na wsiach jest samotna dlatego piją i się staczają na dno. W miescie jest latwiej poznawac ludzi. Ale ciezko wyjsc z samotnosci idac na silke albo do szkoły tańca. Nie wiele to zmieni. Może jakąś opcją są studia, nauka szkolenia, tam można poznać ludzi z podobnymi zainteresowaniami. Albo poprpstu szukać innej pracy
@Zwierz33: a ty obleśny gnomie? Teoj pusty łeb nie jest w stanie nawet przetworzyc takich informacji ze ktoś potrzebuje pomocy a ty wstawiasz swoje obsrane palce zeby tylko cos napisac
@mirko_anonim Mam podobnie. Też znajomi pozakładali rodziny, nie mają czasu się spotkać, kontakty z wieloma osobam utraciłem w związku z tym. Praca zdalna również. Od jakiegoś czasu chodzę na grupowe zajęcia w tenisa, więc zawsze to jakieś nawe twarze można poznać. Może coś podobnego poszukaj, warto spróbować, bo siłownia to faktycznie średnie miejsce do zapoznania z kimś.
energiczny-strateg-12: Jak oceniam przegryw to nie wiem ale możesz wyjechać sam. Serio, to jest czasem nawet lepsze niż wyjazd z kimś :) Możesz robić co chcesz, jak chcesz, zero kompromisów, a przy okazji możesz kogoś poznać. Spróbuj
W miescie jest latwiej poznawac ludzi. Ale ciezko wyjsc z samotnosci idac na silke albo do szkoły tańca. Nie wiele to zmieni.
Może jakąś opcją są studia, nauka szkolenia, tam można poznać ludzi z podobnymi zainteresowaniami. Albo poprpstu szukać innej pracy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta