Aktywne Wpisy

splinter96 +150
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Basti91 +12
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

Kobiety mają strategie heavy early game.
Mężczyźni mają strategię heavy late game.
Kobiety dużo inwestują w siebie i swój wygląd gdy są mlode, atrakcyjne i szukają męża, długi na te kilka-kilkanascie tysięcy to są drobne jeśli uda jej się zwabić
To zależy w jak złej sytuacji finansowej jesteście i ile zarabiacie. Jeśli te 200zł miesięcznie, to jedyne przyjemności na jakie sobie pozwala to powiedziałabym że to jeszcze jest ok. Ale z drugiej strony mogłaby sama malować sobie paznokcie i przy okazji zaoszczędzić pieniądze.