Aktywne Wpisy

cukierkowa +20
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
gaz_wieprzowy +36
#gielda
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD

Dzisiaj byłem zarejestrować samochód i stoją pod urzędem chłopaki co ogarniają zdzieranie naklejek, montaż tablic, mają ramki itd.
jako, że jestem totalnym gołodupcem w tych kwestiach wziąłem u nich nowe ramki z montażem (złamałem stare przy ściąganiu tablic). Zaproponowali mi dodatkowe zabezpieczenie, bo niby kradną tablice i takie tam. Ja mówię, że nie chcę, ale przekonali mnie bo za dychę dodatkowo to walić to. Zesrałem się niemal z przerażenia jak zobaczyłem, że oni coś jakąś wkrętarką czy innym sprzętem dokręcają te nity w blachy.
To jest bezpieczne? Jest możliwe, że uszkodzili karoserie czy zderzaki? I czy to jest w ogóle legalne? Wygląda tak se, trzeba z bliska patrzeć, żeby zobaczyć bo są w kolorze tła tablic. Trochę się przejmuje i czuję jak idiota, bo niby dopytałem co to jest, ale oni tylko powiedzieli, że dodatkowe zabezpieczenie przed kradzieżą. Z drugiej strony działają od razu przed głównym wejściem do urzędu i to niby od kiedy ojciec pamięta więc chyba jakby niszczyli i robili coś nielegalnego to by ich zgarnęli już milion razy...
#motoryzacja #samochody
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@Notabene nie było. Dwóch gości w żóltych kamizelkach ze sprzętem i żadnych karłów i cyagnów
może ja coś niejasno napisałem. serio to jest taka abstrakcja? oni ciągle jakieś auta obsługują. za psi grosz tak naprawdę. podjąłem nieświadomą decyzję i zastanawiam się czy nie zrobiłem głupoty w kontekście uszkodzenia auta... w teorii mogę zamówić duplikaty i zamontować drugi raz już
mam ostatnimi miesiącami spore problemy z głową, wszystko ekstremalnie wyolbrzymiam, każda decyzja jako podejmę to początek biczowania się, użalania. muszę natychmiast znaleźć rozwiązanie, usprawiedliwienie, wyjaśnienie, jak zwał tak zwał. coś co pozwoli mi
Instruktor na kursie mówił, że nie powinno się przykręcać, ale dodał, że sam sobie przykręcił, uznając, że ważniejsze ich nie stracić.
Z ramki nikomu znajomemu samo nie wypadło, więc to zabezpieczenie raczej przed kradzieżą.
Zderzaki są plastikowe w dzisiejszych autach i im rdza nie grozi.