✨️ Obserwuj #mirkoanonim ktoś kupuje w ogole te baggy jeansy? mieszkam w powiatowym mieście +/- 50 k ludnosci i naprawdę nie widzę żeby ludzie to dziadostwo ubierali a wisi tego pełno w takim bardziej popularnym jesli chodzi o sklepy odziezowe House'ie moze w wiekszych miastach ma to większe wzięcie? #moda #zakupy #modameska #polska #odziez #ubrania
@mirko_anonim: W takim Krakowie nie widziałem ani jednego nastolatka, który by miał inne jeansy niż te szerokie. Nawet są takie szerokie dresy. Taka moda. Niedługo się zmieni.
@mirko_anonim: Tutaj problemem dla wielu ludzi może być przede wszystkim cena, bo jak sobie popatrzysz na ceny spodni z tych nowych kolekcji nawet w tym House nieszczęsnym ogólnie czegokolwiek to jest bardzo drogo jak na taką sieciówkę drugiej kategorii 140-180 zł bez wyprzedaży to teraz tam norma a to już nie są takie sieciówkowe ceny. Poza tym towaru jest mniej w sklepach stacjonarnych więc ludzie kupują przez internet.
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
ktoś kupuje w ogole te baggy jeansy? mieszkam w powiatowym mieście +/- 50 k ludnosci i naprawdę nie widzę żeby ludzie to dziadostwo ubierali a wisi tego pełno w takim bardziej popularnym jesli chodzi o sklepy odziezowe House'ie
moze w wiekszych miastach ma to większe wzięcie?
#moda #zakupy #modameska #polska #odziez #ubrania
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
u chłopaków nie są tak popularne jakieś 20-30%
@mirko_anonim: Ja ostatnio kupiłem 3 pary, akurat w House bo jest wyprzedaż o ironio.