Wpis z mikrobloga

Mam dosyć 30+ letnich księżniczek

@mirko_anonim: jestes super facetem, nie zmieniaj się, tylko zmień księżniczke. Naprawde są dziewczyny które będą przeszczęsliwe majac kogos takiego jak Ty i będą się odwdzięczać równym wsparciem.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Nie jest to bait @rol-ex i @sberatel
Takie rzeczy po prostu się robi jak kogoś się kocha i się kogoś wspiera. Nie rzuca się kogoś przy pierwszym problemie ale myslalem że to tylko taka trudniejsza faza, że potrwa miesiąc lub dwa lub 6 miesięcy. Ale to już trwa rok jprd. Nie chcę wiedzieć ile jeszcze będzie u niej trwał ten "dół"

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: A probuje się leczyć? Tak to jest z ludzmi. Ja nauczyłam sie, że trzeba pd siebbie dawac i patrzec czy ospba odwzajemnie. Jak nie to nalzy miec dystans. Znam kilku facetów takich jak ty. Wszystko zrobią, wszystko kupią. To jest fajne, ale trzeba trafic na odpowiednią osobę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mi to wygląda na zakochanie jednostronne bo opisałeś więcej przykładów które zrobiłeś przez rok niż większość przez cały związek a nic co ona zrobiła dla ciebie. Chyba, że samo rozchylenie nóg ci wystarczy o ile nie zaśnie przed 20.
  • Odpowiedz
Kupuje jej przemyślane prezenty by widziała że ktoś o niej myśli i ją słucha. Ciągle jej mówię jaka jest piękna, inteligentna, że da sobie radę, cały czas pomagam a ona cały czas smutna

@mirko_anonim: nie zapomnij jej codziennie zapewniać o tym, że nie zasługujesz na tak skarb jak ona xD

Weź ją zostaw i zajmij się wreszcie sobą Miras, nie musisz naprawiać cudzego życia cały
  • Odpowiedz
  • 1
@mirko_anonim Że tak powiem, dam sobie wybrałeś mega nieogarniętą laskę i teraz narzekasz, że jest nieogarnięta.
Rzeczy o których mówisz, to nie kwestia depresji, tylko totalnej bierności i braku chęci na zmianę czegokolwiek i wzięcia za cokolwiek odpowiedzialności.

ale jak czuła się przytłoczona swoją podróżą biznesową zagraniczną i nie wiedziała jak dojechać do hotelu to jej kupiłem bilety pociągu, rozrysowałem na mapce gdzie ma iść strzałkami by się nie pogubiła na
  • Odpowiedz
  • 1
Mam juz naprawdę dosyć tych ostatnich 15 lat gdzie dla dziewczyn jestem wciąż niewystarczający a one nic od siebie nie dają. I nie, nie jest to przypadek gdzie "Twoj wina, Ty takie wybierasz", bo każda była inna.

@mirko_anonim Przeczytaj to sobie jeszcze raz. Tak, to absolutnie jest schemat, w który wpadasz i który sobie wybierasz w partnerce. Jak to sobie już uświadomisz to pomyśl co z tym można zrobić.

Związki między
  • Odpowiedz
Czyli fundujesz obcej babie drogie prezenty, a ta baba nawet jeszcze nie przeszła normalnego resetu po rozstaniu. Mówisz, że ona zostawia pieniądze na ulicy, ale kompletnie nie szanujesz swojego portfela.
  • Odpowiedz
Takie rzeczy po prostu się robi jak kogoś się kocha i się kogoś wspiera.

@mirko_anonim: Ale ty nie zrobiłeś tego z tych powodów – chciałeś być rycerzem na białym koniu, ratującym księżniczkę przed smokiem, a okazało się, że księżniczka jest gorsza niż ten smok. Inaczej nie przychodziłbyś na mirkoanonim, aby opowiedzieć tą historią. ¯\(ツ)/¯
Plus jest taki, że czegoś się chyba nauczyleś i tym razem do ślubu nie doszło.
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim brzmi jakby Twoja różowa miała coś nie tak psychą. Jeśli jest w perbamentnym dole bez wyraźniej przyczyny to może to być jakieś zaburzenie typu borderline, co nie koniecznie znaczy że ona sama jest zła i niewdzięczna. Ale jest też szansa że coś między wami zgasło/się popsuło bo po roku to wy jeszcze w fazie miesiąca miodowego powinniście być :/
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieugięty-kronikarz-42: @Bestia_z_Jellystone: Tak wiem ze nie musze naprawiać kogoś zycia ale na tym polegają związki. Ze sobie pomagacie. Ale chodzi o to by to było obustronne.

@Ana77: Matka przez większość życia była SAHM

@alfka: Nie jest to schemat. Moja była żona była tak samodzielna i ogarniająca ze ja nie miałem co robic bo ona juz to zrobiła. Rozwód był przez to ze czuła sie jak mężczyzna w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieugięty-kronikarz-42: A i jeszcze jedno @alfka , próbowałem znaleźć jakiś schemat i jedyny jaki zauważyłem, to ze wszystkie oprócz jednej, nie chciały i nie potrafiły gotować. Ta jedna chciała gotowac ale jej dania byly... specyficzne. A tak to nie ma schematu, wysokie, szczupłe, niższe, grubsze, z dobrymi studiami, z gorszymi, z lepszymi zawodami, z gorszymi, z pełnych rodzin, wychowane przez samotna matkę, z rodzeństwem, bez rodzeństwa, urodzone w Polsce, urodzone
  • Odpowiedz