Aktywne Wpisy

PROponujek +278

HoroLive +2
Co dostaliście od babć/rodziców w spadku? Wymieniamy tutaj (nitka)
U nas z żoną:
Ja mieszkanie 45m 2 pokoje po babce (przepisane już dawno, żeby nie było że powiecie że zmieni)
Żona: Pół domu, pół działki we Wrocławiu w super lokalizacji (razem z siostrą na pół)
U nas z żoną:
Ja mieszkanie 45m 2 pokoje po babce (przepisane już dawno, żeby nie było że powiecie że zmieni)
Żona: Pół domu, pół działki we Wrocławiu w super lokalizacji (razem z siostrą na pół)

@mirko_anonim: jestes super facetem, nie zmieniaj się, tylko zmień księżniczke. Naprawde są dziewczyny które będą przeszczęsliwe majac kogos takiego jak Ty i będą się odwdzięczać równym wsparciem.
Takie rzeczy po prostu się robi jak kogoś się kocha i się kogoś wspiera. Nie rzuca się kogoś przy pierwszym problemie ale myslalem że to tylko taka trudniejsza faza, że potrwa miesiąc lub dwa lub 6 miesięcy. Ale to już trwa rok jprd. Nie chcę wiedzieć ile jeszcze będzie u niej trwał ten "dół"
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
@mirko_anonim: nie zapomnij jej codziennie zapewniać o tym, że nie zasługujesz na tak skarb jak ona xD
Weź ją zostaw i zajmij się wreszcie sobą Miras, nie musisz naprawiać cudzego życia cały
Rzeczy o których mówisz, to nie kwestia depresji, tylko totalnej bierności i braku chęci na zmianę czegokolwiek i wzięcia za cokolwiek odpowiedzialności.
@mirko_anonim Przeczytaj to sobie jeszcze raz. Tak, to absolutnie jest schemat, w który wpadasz i który sobie wybierasz w partnerce. Jak to sobie już uświadomisz to pomyśl co z tym można zrobić.
Związki między
@mirko_anonim: Ale ty nie zrobiłeś tego z tych powodów – chciałeś być rycerzem na białym koniu, ratującym księżniczkę przed smokiem, a okazało się, że księżniczka jest gorsza niż ten smok. Inaczej nie przychodziłbyś na mirkoanonim, aby opowiedzieć tą historią. ¯\(ツ)/¯
Plus jest taki, że czegoś się chyba nauczyleś i tym razem do ślubu nie doszło.
@Ana77: Matka przez większość życia była SAHM
@alfka: Nie jest to schemat. Moja była żona była tak samodzielna i ogarniająca ze ja nie miałem co robic bo ona juz to zrobiła. Rozwód był przez to ze czuła sie jak mężczyzna w