Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +84
Kiedy 800+ zostanie w końcu zniesione? Ten program nie działa od samego początku, przepalamy miliardy na program, który nie funkcjonuje.
#demografia
#demografia

Pasterz30 +47
Nikt nie pytał ale Boze jak ja nie chce niec dzieci mimo 34 lat. Przyjezdzam raz na miesiac do domu do rodzicow gdzie nieszka jeszcze siostra ze szwagrem i dwojka dzieci 2 i 4 lata i to jest masakra. W nocy ciagle placzą, w dzien piski i placze od 7 rano bo oczywiscie „to przeciez dzieci”. Chodze niewyspany, ciagle z zatyczkami na uszach, wszedzie syf bo te dzieci robia b----l, masakra. Oby

Jak to jest z tą przeglądarką Chromium? Niby open source alternatywa dla Chrome i powinna być niezależna od usług Google, ale wywaliło mi z niej dodatek uBlock Origin, bo Google zmieniło swój manifest czy coś. A i rozszerzenia bierze z Chrome Web Store a nie z niezależnego repozytorium. Czy jest jakaś alternatywa nie na smyczy giganta z Mountain View ale z podobnym silnikiem JavaScript? Zależy mi w sumie żeby Instagram działał i nie było reklam ani syfu w systemie.
#chrome #chromium #komputery #informatyka #internet
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Tym niemniej zgadzam się co do tego, że konkurencja jest niezbędna, by klient nie był wystawiony całkowicie na pastwę jednej korporacji.
Gracze PCtowi polecający konsole
użytkownicy Windowsa polecający Linuxa
użytkownicy amazona polecający lokalne sklepy
steamiarze polecający goga
samochodziarze polecający komunikację miejską lub rower xd