Aktywne Wpisy
ev3r +198
Zycze ci milego dnia żadnych przykrosci i pomyslnosci

Krzewiciel_prawdy +384
Shalom.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
źródło: 254
Pobierz

Śmieszne są te #rozowepaski chciałyby przystojnego, bogatego faceta, który jest pewnym siebie i odważnym podrywaczem, który wie jak podrywać i wzbudzać emocje i którego każda pragnie oraz jest jednocześnie wierny i ograniczy się tylko do niej, dając tym samym social proof innym różowym które pragną tego faceta, że ona jest najlepsza, bo on mając do wyboru ją i inne wybrał ją i innej nie chce. XD
Świat tak nie działa różowepaski. Jak będziecie takiego kasanowę chciały, to skończycie albo jako samotne matki, albo bezdzietne stare panny i będziecie na podstawie tego doświadczenia z chadem projektować na innych facetów swoją nienawiść, bo „miało być przecież tak pięknie, mieliśmy żyć długo i do śmierci”, a tu taka lipa. XD
Bo niby dlaczego chad mający powodzenie miałby się ograniczyć już do śmierci tylko do jednej?
#bekazrozowegopaska #logikarozowychpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
To oczywiste, że kobiety za ideał faceta uważają takiego z tzw. Zespołem Cech Niemożliwych i w praktyce tylko ci z np Dysocjacyjnym Zaburzeniem Osobowości są w stanie spełnić wszystkie ich wymagania.
Ale co zrobisz? Nic nie zrobisz, takie życie, Mireczku.
Gimbusie, za dużo pierdół czerwono i czarno pigułkowych się naczytałeś.