Aktywne Wpisy
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

SystemHalted2_0 +192
źródło: temp_file5157770095813042508
Pobierz

Czy warto wiązać się z kimś, kto nie jest w naszym typie/nie pociąga nas fizycznie?
Jak myślicie? Wierzę, że uczucie może się pojawić z czasem, jeśli ktoś jest dla nas dobry i dobrze się nam wspólnie spędza czas, ale czy to jest w ogóle w porządku wobec tej osoby, żeby się z nią wiązać mimo braku pociągu? Ze strony tamtej osoby ten pociąg fizyczny jest, ale właśnie - to jest jednostronne, na ten moment przeze mnie nieodwzajemnione.
Z jednej strony myślę sobie - nie ma co wybrzydzać, wygląd nie jest najważniejszy. Z drugiej - może wcale nie powinno się chodzić na takie kompromisy + nie jest to w porządku wobec drugiego człowieka?
#zwiazki #pytanie #przemyslenia #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
Absolutnie nie, chemia to podstawa. Jeśli jest chemia, to można sprawdzać kolejne ify, jeśli jej nie ma to odrazu jest else return galse;
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@uważny-twórca-1:
Miałem taką koleżankę: charakter 10/10, ciało 7/10 ale z twarzy była paskudna. Mielismy kilka akcji z łóżku, głównie po pijaku. Ostatecznie zawsze miałem wyrzuty sumienia, nie potrafiłem po prosty sobie wyobrazić związku z kimś takim. A uwierz mi, że naprawdę nie jestem wybredny i nie mam sporych wymagań wizualnych jeśli chodzi o kobiety.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta