Aktywne Wpisy
darkprincewwa +709
#pracbaza #praca #hajs
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)

moll +175
Ciasto gotowe, a Wy zazdrośni. Jogurtowo-kokosowe, wierzch czekolada deserowa i płatki nagietka
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie
źródło: 1000019153
Pobierz

#perfumy #mililitry #poplynznurtem
Prędkość, luksus, zapach delikatnej skóry, który odczuwasz, gdy tylko usiądziesz za kierownicą ... wszystko to jest GASOLEATHER - to perfumy dla wolnych duchów, silnych i pragnących pozostawić niezatarty ślad w każdym, kto ich spotka ᕦ(òóˇ)ᕤ
DARK FLORUM to elegancki bukiet o intensywnych i mocnych aromatach.
Otwarcie, soczyste i aromatyczne, dzięki rozmarynowi i owocom cytrusowym, rozprzestrzenia symfonię nut, które są jednocześnie ciepłe i intensywne: rum, daktyle, egzotyczne owoce i kwiaty tworzą niepowtarzalną atmosferę, wzmocnioną nutami bazy, drzewnymi i otulającymi.
Elegancko zinterpretowany zapach, ciemny, ale ze światłem, które nigdy nie zawiedzie nikogo, kto go dostrzeże.
Lorenzo Pazziagla Gasoleather - 11 PLN/ml ;
Lorenzo Pazziagla Dark Florum - 11 PLN/ml.
No i standardowo można coś dobrać - #stragan:
Szkło: 3,0 PLN/ml
Płatność: Blik
Wysyłka: własny kod/etykieta, DPD Pickup 8 PLN, Orlen Paczka 12 PLN, Paczkomat InPost 17 PLN
źródło: Pazzaglia
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu