Staram się trzymać dystans na randce z neta jako że to pierwsze spotkanie, a mnóstwo dziewczyn z którymi pisałem narzekało mi w wiadomościach, że faceci próbowali je dotykać za ręce czy uda na pierwszym spotkaniu i je to mega odrzuca.
@mirko_anonim: odrzuca jej jak facet im się nie podoba ;)
@mirko_anonim: brzmi jakbyś po prostu miał dobre zdjęcia a realnie był brzydki
Nie ma jakichś zasad co sie robi i jak się zachowuje. Nie ma zasad co się mówi. Liczy się fizyczność. U mnie robotę robi dość wysoki wzrost, dobre geny do zarostu (fajna bródka regularnie ścinana u barbera by nie wyglądać jak bezdomny gandalf) i w miarę znośna twarz.
Jak aktywnie korzystałem z apek pare lat temu testowałem sobie
efektywna-kolekcjonerk-37: I nie przyszło Ci nigdy do głowy zapytać tych dziewczyn, co mógłbyś w sobie poprawić, jakich cech Ci brakuje itp? Niby jak Ci mamy pomóc na odległość, jak się umawiasz często a za każdym razem dostajesz kosza po 1szym spotkaniu to znaczy że problem jest raczej w Tobie. Ale po kilkunastu zdaniach nikt Ci tu trafnej diagnozy nie wystawi. To że gadka na randce się klei to jeszcze nic kompletnie
techniczny-badacz-76: Tu różowa. Może w Twoim mniemaniu wyglądasz na zadbanego, natomiast w odbiorze kobiet masz kiepski gust i wyglądasz jak creep? Może problem tkwi w sposobie w jaki z nimi rozmawiasz? Zamiast pytać na Wykopie, umówiłbyś się na kawę z koleżankami, żeby Ci podpowiedziały co może być nie tak.
Jeżeli chodzi o dotyk na pierwszym spotkaniu, spotkałam się z próbami obejmowania za talię i to nie na powitanie, ale w trakcie
@mirko_anonim: Mam teorie, jeżeli jesteś przystojny to dostajesz więcej dopasowań od ładniejszych lasek, które są bardziej wymagające i mogą sortować ładniejszych, ciekawszych mężczyzn. Pójdzie z tobą na randkę, zobaczy ze nie ma chemii, to wie ze znajdzie lepszego typa.
Twoi koledzy maja pewnie dopasowania z brzydszymi dziewczynami, które są mniej wybredne jakkolwiek to możliwe
@mirko_anonim może zastanów się jakiego typu kobiety chcesz (z charakteru) i jakie cele masz w związku (dzieci, zwierzaki, podróże) bo to jest istotne i też wpływa na to co mógłbyś zmienić na takich spotkaniach. Kobieta co tylko i wyłącznie szuka adoratora co jej zorganizuje i zapłaci za całe życie będzie potrzebować pewnie niesamowicie emocjonującej randki oraz zabawiania by chcieć się dalej spotykać, a taką co chce mieć dzieciaczki będzie wolała sprawdzić
poważny-kartograf-74: Ja bym do tego nie dorabiał jakiejś większej ideologii. Wydaje mi się, że po prostu kiepsko trafiłeś. Pamiętaj, żeby nie wpadać w pułapkę, że portal dla dwubiegunowych Karyn i upośledzonych ogórow jest wyznacznikiem czegokolwiek.
Miałem swego czasu podobny problem, otóż miałem za sobą 3 związki z bardzo atrakcyjnymi kobietami, ale jakoś tak wyszło, że wróciłem do obiegu. Zacząłem na tej apce randkować i w pewnym momencie się zastanawiałem co ze
ale jak już się umówią to tak 5-6 na 10 dziewczyn z którymi się spotkali jest zainteresowana dalszym spotykaniem.
Weź bajek nie opowiadaj, mniej urodziwi goście na aplikacjach randkowych nie mają żadnych par ani polubień, bo po prostu ich profil nawet nie jest wyświetlany przez algorytm. Jak im wpadają jakieś polubienia to od dziewczyn 10 lat starszych i z bmi 30+. Próg wejścia na aplikacjach jest bardzo wysoki, dlatego szukanie tam lasek
Staram się trzymać dystans na randce z neta jako że to pierwsze spotkanie, a mnóstwo dziewczyn z którymi pisałem narzekało mi w wiadomościach, że faceci próbowali je dotykać za ręce czy uda na pierwszym spotkaniu i je to mega odrzuca. No i każda urywa kontakt po pierwszym spotkaniu...
Natomiast urzekł mnie pewien skromny niebieski, który na przywitanie tak nieśmiało mnie przytulił, że poczułam to "coś". On to odczytał i później przez resztę spotkania oboje szukaliśmy dotyku, ale w taki romantyczny sposób. To nie jest żaden mityczny CHAD, wzrostowo niewiele ode mnie wyższy, nieśmiały introwertyk, żaden dynamiczniak.
@mirko_anonim: urocze (mówię bez ironii:) a jak sie ta znajomość skończyła?
0 lat na karku, wszędzie niby gadają że w tym wieku facet ma najlepsze powodzenie a jest totalna tragedia
@mirko_anonim: Słuchaj dalej wykopu to daleko zajdziesz ( ͡°͜ʖ͡°) Mirki sobie wmawiają, że będą przebierać w dziewczynach po 30stce bo to jedyne co jeszcze ich odciąga od sznura, prawda jest taka, że większość młodych dziewczyn nie jest zainteresowana staruchami 30+, a te w Twoim wieku
@mirko_anonim no jak tyle lasek odpuszcza po spotkaniu w realu to widze tylko dwie opcje: 1. jestes brzydki i zdjeciami zamydlies swoj obraz. 2. Mimo bycia ladnym jestes nudny i nijaki.
techniczny-badacz-76: @przegryw5k ta znajomość to był początek, od kilku miesięcy krok po kroku rozwijamy naszą relację ( ͡°͜ʖ͡°).
@TheForbiddenLast kobiety wcale nie potrzebują emocjonalnego rollercoastera, to one przez wahania hormonalne dostarczają wielu wrażeń mężczyznom ( ͡°͜ʖ͡°). Dla mnie bycie nudnym i miałkim, to skoncentrowanie na sobie, brak zainteresowania różową lub takie zdawkowe, dla pozorów. Słowa mają moc,
Dla mnie bycie nudnym i miałkim, to skoncentrowanie na sobie, brak zainteresowania różową lub takie zdawkowe, dla pozorów.
@mirko_anonim: no cóż, ja tak właśnie postępuje w życiu i dlatego jestem nudny dla kobiet ( ͡°͜ʖ͡°) bo nie skaczę dookoła nich w chocholim tańcu. Z tym, że słowa mają potężną moc zgadzam się w pełni, ale co do ostatnich dwóch zdań nie jestem zgodny. Słyszałem
@mirko_anonim: odrzuca jej jak facet im się nie podoba ;)
Nie ma jakichś zasad co sie robi i jak się zachowuje. Nie ma zasad co się mówi. Liczy się fizyczność. U mnie robotę robi dość wysoki wzrost, dobre geny do zarostu (fajna bródka regularnie ścinana u barbera by nie wyglądać jak bezdomny gandalf) i w miarę znośna twarz.
Jak aktywnie korzystałem z apek pare lat temu testowałem sobie
Jeżeli chodzi o dotyk na pierwszym spotkaniu, spotkałam się z próbami obejmowania za talię i to nie na powitanie, ale w trakcie
Twoi koledzy maja pewnie dopasowania z brzydszymi dziewczynami, które są mniej wybredne jakkolwiek to możliwe
Miałem swego czasu podobny problem, otóż miałem za sobą 3 związki z bardzo atrakcyjnymi kobietami, ale jakoś tak wyszło, że wróciłem do obiegu. Zacząłem na tej apce randkować i w pewnym momencie się zastanawiałem co ze
Weź bajek nie opowiadaj, mniej urodziwi goście na aplikacjach randkowych nie mają żadnych par ani polubień, bo po prostu ich profil nawet nie jest wyświetlany przez algorytm. Jak im wpadają jakieś polubienia to od dziewczyn 10 lat starszych i z bmi 30+. Próg wejścia na aplikacjach jest bardzo wysoki, dlatego szukanie tam lasek
@mirko_anonim: słuchaj kobiet, daleko zajdziesz.
@mirko_anonim: urocze (mówię bez ironii:) a jak sie ta znajomość skończyła?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Słuchaj dalej wykopu to daleko zajdziesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mirki sobie wmawiają, że będą przebierać w dziewczynach po 30stce bo to jedyne co jeszcze ich odciąga od sznura, prawda jest taka, że większość młodych dziewczyn nie jest zainteresowana staruchami 30+, a te w Twoim wieku
1. jestes brzydki i zdjeciami zamydlies swoj obraz.
2. Mimo bycia ladnym jestes nudny i nijaki.
@TheForbiddenLast kobiety wcale nie potrzebują emocjonalnego rollercoastera, to one przez wahania hormonalne dostarczają wielu wrażeń mężczyznom ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dla mnie bycie nudnym i miałkim, to skoncentrowanie na sobie, brak zainteresowania różową lub takie zdawkowe, dla pozorów. Słowa mają moc,
@mirko_anonim: no cóż, ja tak właśnie postępuje w życiu i dlatego jestem nudny dla kobiet ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo nie skaczę dookoła nich w chocholim tańcu.
Z tym, że słowa mają potężną moc zgadzam się w pełni, ale co do ostatnich dwóch zdań nie jestem zgodny. Słyszałem