Aktywne Wpisy
MarekKucharz +61
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

ossprime +96
Nie jest dozwolone, aby funkcjonariusz z własnej woli znalazł się przed pojazdem, a następnie użył śmiercionośnej siły.
Funkcjonariusz ma obowiązek usunąć się z toru poruszania się pojazdu, jeśli to możliwe
Niezliczone wyroki, w tym jeden Sądu Najwyższego. Wykopki i tak będą wiedziały swoje.
#usa #minneapolis #ice #policja
źródło: G-NSB23XAAA21Dg
Pobierz

#perfumy
Jaki polecacie typowy crowd pleaser ale budżetowy (np. ~100-200 zł)? Nie szukam nic oryginalnego, ot zapach który spodoba się każdej przeciętnej osobie mijanej na ulicy gdy musisz wyjść po bułki do skepu.
Z takich rossmanowych perfum/z sieciówek to ostatnio nawet spodobał mi się Azzaro Chrome Azure, jednak cena (279?) według mnie za duża i wolałbym za to Dylan Blue albo dołożyć i 60ml Diora Sauvage. Kiedyś też fajny był o ile pamiętam STR8 Adventure ale już nie produkują.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
paco rabanne invictus jest tester za 245 zł,
Versace Eros/Eros Flame tester za 245 zł,
Montblanc explorer,
Bois Imperial z reffilla wychodzi po 2.73 zł/ml, trochę poza budżet, ale myślę że warto dopłacić i chociaż odlewkę z tagu kupić :)
Versace