✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jednym z wątków w mojej pracy jest to czy utrata albo zyskanie statusu materialnego ma wpływ na trwanie w związku. Robiłam podobne ankiety na grupkach na fb i discrodach a teraz robię tu #pytanie #rozowepaski #zwiazki
@mirko_anonim lepszy kochający biedny bo bogaty wcale też nie oznacza że chojny więc może być wręcz potrójnie zle z bogatym Kasa u faceta nie ma znaczenia bo najfajniejsze randki miałam z tymi którzy za wiele nie mieli a bogaci mają węża w kieszeni i zero inicjatywy (często jedyne co oferują to poczucie wyższości )
@mirko_anonim: najlepszy to taki kochający, ale biedny, jak po latach się razem dorobimy bogactwa. Ja ogólnie zawsze miałam z tyłu głowy jak z kimś się poznawałam, że jeśli to bogaty koleś, to trzeba być ostrożnym, bo może mieć niezdrowe podejście na zasadzie, że wszystko mu się należy, bo jest przy kasie, włącznie z "kupowaniem" ludzi. Nie musi tak być, ale dosyć często jednak bogaci ludzie zaczynają czuć się wyżej ponad
@mirko_anonim: lepszy kochający, bo bogaty biednym może stać się z dnia na dzień typu stracić pracę, firmę itp. A biedna to też byłam jak zaczynałam pracować i się sama utrzymywać, więc to nie jest żaden wstyd. Razem się dorabiamy :3
@mirko_anonim stracić pracę zawsze można. Pytanie jaki ktoś jest i jak podejdzie do sytuacji. Jak zdradzający typ straci prace to zostanie tylko zdradzającym typem tyle że teraz trzeba będzie go utrzymywać lub rzucić więc lepiej takiego pozbyć się z życia. Kochający typ bez pracy i pieniędzy dalej będzie kochający i przy pomocy mu może znaleźć nową pracę i znów zarabiać lepiej czy gorzej to mniej istotne. Ważne by nie miał mentalności
Czy w czasach okazyjnych promocji, gdzie gry z najlepszej półki na takim steamie złapiesz za mniej niż stówkę albo istnienia platform pokroju Eneba albo G2a, łby szczycą się, że piracą gry?
Jednym z wątków w mojej pracy jest to czy utrata albo zyskanie statusu materialnego ma wpływ na trwanie w związku. Robiłam podobne ankiety na grupkach na fb i discrodach a teraz robię tu #pytanie #rozowepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Którego partnera wybierasz w ostateczności? (skrajne odpowiedzi)
Kasa u faceta nie ma znaczenia bo najfajniejsze randki miałam z tymi którzy za wiele nie mieli a bogaci mają węża w kieszeni i zero inicjatywy (często jedyne co oferują to poczucie wyższości )
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny