Aktywne Wpisy

zajsty +72
W 22 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL22
Pobierz
wiktor-wkpl +223
#mediolan2026
PIERWSZY HISTORYCZNY MEDAL DLA BRAZYLII, PIERWSZY HISTORYCZNY MEDAL DLA AMERYKI POŁUDNIOWEJ W ZIMOWYCH IGRZYSKACH - LISTA OBECNOŚCI
PIERWSZY HISTORYCZNY MEDAL DLA BRAZYLII, PIERWSZY HISTORYCZNY MEDAL DLA AMERYKI POŁUDNIOWEJ W ZIMOWYCH IGRZYSKACH - LISTA OBECNOŚCI
źródło: 5349
Pobierz

Kobiety są dziwne.
Tydzień temu miałem awanturę o to jak to się nie staram, jak nie czuje ode mnie, że mi na niej zależy. Więc zapytałem, czy to jedyny powód dla którego są kłótnie, stwierdziła, że tak.
Wczoraj więc kupiłem kwiatka, odebrałem ją z pracy, przywiozłem, zrobiłem jedzenie, zadbałem, żeby mogła odpocząć, bo miała naprawdę meczący tydzień i co?
Zrobiła mi awanturę z zupełnie innego powodu xD Takiego zleżanego, który czasem wraca, wtedy gdy chce się spiąć a nie ma o co.
Spytacie czy było warto.. Nie było.
#logikarozowychpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Ale tak się zachowują tylko patusiary bez wartości, które nie nadają się do długoterminowych relacji.
no i jak wyżej: serio myślałeś ze długi czas zaniedbywania jej naprawisz jednym głupim