Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @PowiatowyPepe no to już umarłem w takim razie. Szorowanie auta nie ma sensu bo pracuje w takim miejscu że po dwóch dniach jest całe oblepione piaskiem i kurzem. Może to brzmi ekstremalnie ale wydanie kilkunastu złotych na myjnie to dla mnie spory wydatek. Zarabiam 3,5 tysiąca na mieszkanie i opłaty schodzi większość a za coś trzeba się ubrać, zjeść i odłożyć jakiś grosz. Gdzie tu mowa
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: niestety tu gra popyt-podaż, chłopów samotnych jest masa i taki szlauf może przebierać, ty widzisz tylko tą konkretną babe a ona kolejkę ludzi do jej pściochy i to ona dyktuje warunki, są normalne laski też ale one szybko znikają z rynku bo są (tylko i aż tyle ) normalne i nie brzydzi ich 20 letni szrot czy niskie zarobki partnera, od siebie dodam że chłopy też swoje mają za
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @PowiatowyPepe mogłem umyć auto ale wolałem postawić jej obiad i deser na kawie. Miałem jeszcze zostawione pieniądze jakby chciała gdzieś pójść. Co prawda na obiad złożyliśmy się po połowie ale moja sytuacja finansowa wygląda jak wygląda. Czasami mi się wydaje że skończę z zapaleniem wątroby ale mnie nawet nie stać na nałogi. Ja w tej kolejce o której napisałeś czuję się jak zabawka. Fajnie by było
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
sprawny-buntownik-95: Pracujesz za najniższą krajową, masz niewiele wolnego czasu i mental ofiary. I tu jest Twój problem, a nie w braku chętnych dziewczyn. Żeby zarabiać więcej niż minimum ustawowe, nie musisz mieć kwalifikacji, wysyłałeś gdzieś CV? Problem wielu ludzi polega na tym, że boją się zmian, ryzyka, boją się nawet próbować. Tkwią w miejscu wyzyskiwani przez januszexy i nie wierzą w siebie. Tymczasem są firmy, które płacą więcej na start i
  • Odpowiedz