Aktywne Wpisy

PachneImbirem +163
Daję znać, że żyję. ☺️
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego

annlupin +34
dzisiaj to se chyba jakiś serial obejrze pod te ponczki i herbatka do tego a co uwas

![[VIDEO] Pitbulle zaatakowały mężczyzne na joggingu](https://wykop.pl/cdn/c3397993/754358884ce4c8c91e0f330a0b115d61f106edb910b927f290d83725a9b25a29,q80.jpg)
Tak sobie oglądałem wczoraj wieczorem tego streamera, który na podrasowanych zdjęciach zaprasza laski do siebie na wieczór. Pomijając już jego sposób na zarobek, którego to nie popieram, tak zastanawia mnie, jak można być tak w dzisiejszych czasachnieodpowiedzialnym... Przykład z wczoraj: godzina 23, dziewczyna z drugiego końca Wrocławia zamawia Ubera do mieszkania faceta, z którym rozmawiała 10 minut. No na pewno nie przyjechała do niego zagrać w warcaby… ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: auuu, pchasz sie w victim blaming kolego - poszlo zgloszenie do prokuratury
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Tylko dawniej ludzi nie karano za mówienie prawdy i przestrzeganie zasad ustalonych przez rodziców, a dzisiaj tak. Dodatkowo źle rozumiemy szacunek wobec każdej żywej istoty, z daniem jej jakieś praw wyższych.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi