Aktywne Wpisy

zajsty +122
W 22 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL22
Pobierz
Kenteris +364
Jestem tak stary, że pamiętam że gdy zmieniano belkę, to anulowano całą serię i trzeba było skakać od początku. #mediolan2026

Co myslicie o dawaniu drugiej szansy? Czy ktoś może się zmienić jeżeli serio nas kocha? Co jak ktoś popełnia błędy właśnie z miłości i zazdrości o drugą połówke? Jeżeli związek nie był toksyczny a po prostu wydarzyło się w nim kilka potknięć to warto dać szansę? Myślę o osobie którą odprawiłam trochę pochopnie ale wiem że on nigdy mnie nie skrzywdził tylko się pogubił przez stres i chwilowe problemy w życiu. Jest sens dawania drugiej szansy czy lepiej szukać kogoś nowego? #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Ja w 1 klasie liceum miałam chłopaka i rzuciłam go za głupotę jakaś a nie że coś
Ja zerwałam ze swoim byłym bo go moja mama nie lubiła i nie chciało mi się tłumaczyć mamie że go lubię więc po prostu z nim
1. Moim zdaniem każdy zasługuje na drugą szansę, ale na trzecią już baaaardzo niewiele osób. Piszę to z własnego doświadczenia, oczywiście niewielkiego w kontekście całej ludzkości i jej doświadczeń
2. Tak jak ktoś wyżej napisał - słuchaj serca, intuicji i ciała. One mogą bardzo dużo ci powiedzieć, trzeba tylko się otworzyć.
3. Zanim dasz druga szansę upewnij się że zaszły konieczne zmiany w myśleniu i zachowaniu drugiej