Aktywne Wpisy

#mecz mam 26 lat. Dopiero się skapnąłem że to jest Zagłębie Lubin, a nie Zagłębie LubLin xdddd

TestoDepot +120
Co prawda nie z #garsoniera, ale z jakiegoś forum o dość podobnej tematyce (nie wiem dokładnie jakie to forum, znalazłem tego screena w starych zbiorach). Jak widać już dwadzieścia lat temu wiele div to były oszukistki i były narzekania na zgodność rzeczywistego serwisu z ofertą, to znak czasów nie tylko teraźniejszych ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#thebestofgarso #heheszki #divyzwykopem
#thebestofgarso #heheszki #divyzwykopem
źródło: comment_1635939681amHbd2kK95tPWkLtReXs04
Pobierz

Mireczky, 28 lutego kończy mi się okres wypowiedzenia. Jestem do tego czasu na L4. Mam też niewykorzystany urlop, za który przysługuje mi ekwiwalent.
Z tego co czytałem prawo do ekwiwalentu nabywam z chwilą rozwiązania umowy. Wypłatę mam 10 marca. Czy będę miał dwa przelewy, jeden z ekwiwalentem zaraz po zakończeniu umowy, a drugi z wypłatą?
Pytam, bo jestem na ścieżce wojenne z obecnym pracodawcą i zastanawiam się, czy jeśli będzie chciał zrobić jeden przelew, że przeleje mi wszystko razem z wypłatą to, czy mogę mu wypomnieć, że nie takie jest prawo? Tu już chodzi o samą uszczypliwość, bo wcześniej miał czelność mi pisać o tym, że zgodnie z prawem nie przydziela mi premii, ale jak mu pisałem, że sam nie przestrzega prawa i wymieniłem co, gdzie go łamie to już nie odezwał się.
#prawo #prawopracy #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Jak on mi wmawiał, że laptop może działać bez baterii i bez podłączenia pod napięcie, albo, że jak jakimś cudem wyłączyło się w lapku wifi to jest to moja wina, bo według niego źle wyłączam laptopa to
Chciałem go pod*urwić jeszcze na koniec i chodzi o zasady xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
Tu chodzi o zasady. Nic bardziej nie denerwuje kolesi, którzy myślą, że zawsze mają rację, niż to, że jej nie mają. Niech się tacy janusze cieszą, że nie zatrudniają kogoś obrytego w prawie i pyskatego, bo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer