Wpis z mikrobloga

• 19
@mirko_anonim to jest śmieszne. Jak miały podejrzenia że jesteś nie trzeźwy to od razu powinny zareagować i się skonfrontować a nie potem kręcić aferę i wydzwaniać do żony.
  • Odpowiedz
myślałeś o tym, żeby pójść na jakąs terapię po rozwodzie?

@asique: i co mam powiedzieć? ze lubie trollować na wypoku? Chyba powinnaś iść ze mna ;D
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Tyle lat cicholurkowania na wykopie i nie przewidziałem, że to zejdzie na wątek żony...
Wyłączmy ten wątek z dyskusji, to tutaj nie jest kwestia. Z żoną stoimy na jednym froncie i nie chcemy mieć z tego powodu żadnych problemów, i dodatkowo chcielibyśmy żeby takie oszczerstwa nie były bezkarnie rozprowadzane.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Dobra, temat chyba zamknięty. Byłem w żłóbku podpisać notatkę, notatka była troszkę miększa niż dyrektorka wczoraj na spotkaniu z żoną, ale wszystko poprawne i z nazwiskami, kto i jak czuł i co widział. Już wcześniej rozważaliśmy zmianę żłobka, a to tylko nam dodało impulsu, także wyślę im zaraz wypowiedzenie.

Ja rozumiem formalności, ale załatwienie sprawy najgorsze możliwe.

Dzięki @kt13 za konstruktywny
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: teraz to ty popłynąłeś. Zniszczyły po podejrzewały że ktoś pije? Niby jak? Jakby babeczka wezwała policje z alkomatem to zamiast podziękować za uwagę i czujność i reakcję to byś ją pewnie po sądach ciągał
  • Odpowiedz