Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie no ... oni powinni ustawić ze dwa telefony i zadać normalne pytania, bo nie da się tego słuchać. Leci samo gęste Bartosiakowe, zero kontr. Nawet tak oczywistych jak to, że po cholere komukolwiek na zachodzie Rosja na granicy z Niemcami? W związku z tym nawet cynicznie rzecz ujmując wysłanie tu sprzętu, paru żołnierzy(z kilkudziesięciu krajów to będzie sporo) i wsparcie lotnicze byłoby bardziej opłacalne niż zwiększanie %pkb na zbrojenia i dogadywanie się z ruskimi.
No, albo, że ta cała "siła" Chin jest tylko na papierze (NATO zarzuca się to samo a to Chiny oszukują w sprawozdaniach). W hightechu są dnem a to dziś wygrywa (deepseek to skradziony chatgpt i to marny). Nie to, że mogą sobie 10x więcej stali wylać czy 5x więcej statków wyprodukować. To nie druga wojna światowa.

Już nie mówiąc, że wystarczyłoby się dopytać o to czemu mgr Bartosiak nie pozwala upublicznić sprawozdania PAN-u, skoro jest niewinny plagiatu? Nawet Rymanowski go o to nie dociska. Zarabia mnóstwo kasy na tych książkach niech się wypoci troche ...

W hejtparku przynajmniej te telefony były szczere. Tutaj ... zwątpiłem, albo ludzie zostali doszczętnie zmanipulowani i przestraszeni.

A i co do samego dzwonienia: jak ktoś z was nie ma daru do mówienia(nic złego, ja też nie mam), lub stresuje się wystąpieniami publicznymi to polecam zapisać sobie pytania na kartce wcześniej i je przeczytać. 1000x wypadniecie niż to co dziś było.

#bartosiak #zychowicz #napierala #kanalzero

Pozdro i nie dajcie się zastraszyć bartosiaczanom.( ͡° ͜ʖ ͡°)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach