Aktywne Wpisy

raven4444 +51
Obserwowanie masowego „robienia laski” grze Expedition 33 to, muszę wyznać, zjawisko wręcz komiczne.
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,

pyszniarz +179
Uwaga, spam alert! ʕ•ᴥ•ʔ
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które

@voov100: A to zależy też od tego, ile się pali i od sprzętu. Ja zużywałem około 10 ml dziennie, ostatnio zmieniłem sprzęt i około 3 ml zużywam.
cos takiego, nie wiem dokladnie ktory to model, bo nie znam sie na tym na tyle. Ten kupilem jakos rok (?) temu, bez specjalnego riserczu. Dziala dobrze, baterie moge wymieniac jak zaczynaja slabnac, mi sie podoba xd. Longfile kupuje z Dark Line, nikotyne zamawiam gdziestam z francji za grosze xd
@voov100: to ty chyba palisz tylko jak nauczycielka nie patrzy i ziomki w pobliżu, przecież to nie możliwe xd Na tym parowniku który wysłałeś 2 ml to jakieś 100 buchów, na ultra oszczędnym MTL 1,2 ohm idzie mi 7-9 ml dziennie, na RTA z 15 a gdzie mi tam do nałogowego palacza
Do jednego longfilla