@mirko_anonim: przecież taki longfill to wystarcza na miesiąc. Nie będę się wygłupiał i kupował roczny zapas, żeby zaoszczedzić 100 ziko xD. Nie wiem ile wy tam palice tych olejków, ale nałogowy palacz here, 1 paczka dziennie zanim zacząłem palić efaje pare lat temu i mi wystarcza na miesiąc. Finansowo to nawet nie mówie bo efaja to jakby mi ktoś dopłacał, tak tanio wychodzi.
@totem_lesnych_ludzi: tak, rzucałem wiele razy ( ͡°͜ʖ͡°). Nagroda pocieszenia jest taka, że unikam jak ognia jakichkolwiek innych używek, bo pewnie też bym się uzależnił, ale marne to pocieszenie.
https://www.vaporesso.com/vape-kits/target-100 cos takiego, nie wiem dokladnie ktory to model, bo nie znam sie na tym na tyle. Ten kupilem jakos rok (?) temu, bez specjalnego riserczu. Dziala dobrze, baterie moge wymieniac jak zaczynaja slabnac, mi sie podoba xd. Longfile kupuje z Dark Line, nikotyne zamawiam gdziestam z francji za grosze xd
@voov100: to ty chyba palisz tylko jak nauczycielka nie patrzy i ziomki w pobliżu, przecież to nie możliwe xd Na tym parowniku który wysłałeś 2 ml to jakieś 100 buchów, na ultra oszczędnym MTL 1,2 ohm idzie mi 7-9 ml dziennie, na RTA z 15 a gdzie mi tam do nałogowego palacza
@KELO9550x: nic nie wymyślam, po co z resztą. U mnie tak to schodzi. Pewnie mam inne nawyki niż ty, może faktycznie palę dużo mniej niż kiedyś. W ramach "ograniczania" nie dotykam tego urządzenia przed i w czasie pracy (do 12:00), potem palę jak mi się podoba zazwyczaj po kilka buchów co 10-15 minut tak na oko, wiadomo, że nie powiem dokładnie bo przecież tego nie notuję xD.
@voov100: A to zależy też od tego, ile się pali i od sprzętu. Ja zużywałem około 10 ml dziennie, ostatnio zmieniłem sprzęt i około 3 ml zużywam.
cos takiego, nie wiem dokladnie ktory to model, bo nie znam sie na tym na tyle. Ten kupilem jakos rok (?) temu, bez specjalnego riserczu. Dziala dobrze, baterie moge wymieniac jak zaczynaja slabnac, mi sie podoba xd. Longfile kupuje z Dark Line, nikotyne zamawiam gdziestam z francji za grosze xd
@voov100: to ty chyba palisz tylko jak nauczycielka nie patrzy i ziomki w pobliżu, przecież to nie możliwe xd Na tym parowniku który wysłałeś 2 ml to jakieś 100 buchów, na ultra oszczędnym MTL 1,2 ohm idzie mi 7-9 ml dziennie, na RTA z 15 a gdzie mi tam do nałogowego palacza
Do jednego longfilla