Aktywne Wpisy

Sonozaki +6
Piszę to trochę ku przestrodze: dbajcie o swoje zdrowie psychiczne. Jeśli przez kilka lat czujecie się źle, a potem robi się już naprawdę ciężko, to nie liczcie na to, że wszystko samo się ułoży. Ja się na tym mocno przejechałem. Byłem w takim momencie, że potrzebowałem choć odrobiny wsparcia, ale najwyraźniej jestem kimś, z kim trudno wytrzymać, bo większość ludzi woli trzymać spory dystans i nie miałem takiej osoby na którą mogłem
RobinSchudl +2
źródło: 20260215_020448
Pobierz

@mirko_anonim: gdyby ludzie za to kosza nie dostawali to by tak nie robili xd
redpill na wykopie zostal wypaczony przez inceli i innych debili z przegrywu. A szkoda, bo sam w sobie redpill naprawde daje duzo.
Faceci ogolnie sa latwi w obsludze.
Chcesz inny trick, to znajdz cokolwiek czym CI facet imponuje i co kilka dni mu to powtarzaj. To oszaleje za Toba i poczuje sie jak najwikeszy samiec alfa ktory znalazl idealna kobiete.
Nie bez powodu istnieje memy "do
@Rudz1elec: co niby wykop zrobił redpillowi? najbardziej redpill wypaczyli ci normiccy wannabe alfa frustraci albo ci dwulicowi PUAsi.
Pamiętaj, że to też nie jest tak, że wszystkie chłopy na tagu nienawidzą kobiet ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Powodzenia dla Was w związku!