Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: jak chcesz laske z tindera to musisz mieszkać bez rodziców, to jest duzy minus dla nich, pojdą rozwiedza się o co chodzi na randce i im cos nie pasuje, a co dokladnie to musisz czytać z niej wtedy gdy coś jej sie nie spodoba bedzie widac po twarzy i zachowaniu, pytaniach, bo tak to Ci nie powie po prostu da ghosta, ale stawiam na mieszkanie z rodzicami i sam
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dam ci parę rad, coś co ja bym zrobił na twoim miejscu.

Zainwestuje w doradztwo wizerunkowe, taka profesjonalna stylistka da ci parę rad jak poprawić wygląd. To nie powinno dużo kosztować i jestem pewien że ci się przyda.

Chodzisz na siłownię ale pewnie chodzisz jak chłop ze wsi. Pooglądać YouTuby jak ćwiczyć prawidłową postawę, jak poprawnie chodzić i biegać. Takie coś przydaje się nam
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tinder to nie jest dobre miejsce do szukania kobiety do związku.

Proponuję przebywać w miejscach gdzie jest dużo kobiet. Ja wybrałbym kurs tańca albo wypad w góry z grupa ludzi, zależy co cię interesuje i bawi. Ostatnio byłem na wypadzie w góry z przewodnikiem i były tam same kobiety. Dodatkowo od razu macie wspólne zainteresowanie jak wybierzesz coś co ciebie też kręci.
  • Odpowiedz
zależy co cię interesuje i bawi.

@przemololo: to jest klucz. Chodzenie na jakąś aktywność "bo R U C H A N I E" to żenada i to taka którą wszyscy, a na pewno wszystkie, widzą od razu.

Dodatkowo od razu macie wspólne zainteresowanie jak wybierzesz coś co ciebie też kręci

o to to.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
terminowy-wizjoner-80: Po pierwsze na tidnerze jest 7-9% kobiet.
Po drugie na wsi pewnie koło 3%
Po trzecie skasuj tinder, znajdz znajomych i życie to poznasz ludzi w naturalny sposób

Po czwarte teraz jest martwy okres, przednówek po prostu. Zacznie się cieplo robić, skroca sie stroje i zacznie się szukanie bolców. Tak jest co roku. Na wiosne się cos aktywuje w tzipie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
terminowy-wizjoner-80: Po piate teraz doczytalem

Chłopak lvl24, programista zarabiający dobrze,

@mirko_anonim: laski 16-24 na tinderze maja 99,9999% matchy. Co by nie daly w prawo to mają frajera. Naprawdę przemysl mocno czy masz szansę konkurować w
  • Odpowiedz
jednak

@przemololo: Z tym kursem tańca to różnie... jest spory wysyp kolesi, którzy myślą, że taki kurs to właśnie tinder i po sparowaniu par na zajęcia , składają jakieś dziwne propozycje. Znajome, które chodzą w pewnym momencie strasznie narzekały.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
terminowy-wizjoner-80:

kursem tańca to różnie

@freemanek: przede wszystkim polecałbym iść do szkoły tanca na jakieś prawidziwe zajecia tzn nie na salse, baciate czy inne gowno ala taniec
  • Odpowiedz