Aktywne Wpisy

simpiara +305
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +8
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Wiecie co jest najgorsze? Jak jestes taka niestabilna emocjonalnie Juleczka tylko w wersji meskiej. Cale zycie ciagnelo mnie do wywlok z ktorymi nie powinienem sie spotykac, a jednak to robilem i sie w nich zakochiwalem, po czym mnie zostawialy. Jak w koncu poznalem normalna dziewczyne, to bedac z nia nic do niej nie czuje, ale wiem ze jest to dobry material na partnerke wiec z nia jestem, a w srodku dalej tesknie za byla ktora zrobila mi z glowy bagno. Brzmi to okropnie, ale coraz bardziej sobie uswiadamiam ze tak chyba wlasnie ze mna jest.
#rozowepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt