Aktywne Wpisy

annlupin +24
jasne czy ciemne sobie wybrać nie wiem a co uwas
źródło: fractal-scape
Pobierz
nowszyja +237
Wykopowi psierdolnięci psiarze, gdy ktoś pisze, że trawniki i chodniki są pełne psiego gówna, a szczyny kundli widać wszędzie:
- patrz pod nogi;
- trawnik nie jest od chodzenia;
- niech dziecko uważa na żółty śnieg;
- to jest nawóz;
Syfiarze,
- patrz pod nogi;
- trawnik nie jest od chodzenia;
- niech dziecko uważa na żółty śnieg;
- to jest nawóz;
Syfiarze,
źródło: 12e2a168d18c577dae4deba0b8bfc37a6a1e23fed62f8316892fd04b094bb834
Pobierz

I niestety tu jest problem. To jest zrozumiałe, ale niestety jak się pochodzi z takiej rodziny to tym bardziej trzeba dbać o swoją dupę :< Szkoda, że chociaż wuj
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Wracając do rozwiązań zgodnych z prawem
Skoro pociska jej kit i wmawia, że da jej te pieniądze to wystarczy to nagrać. Potwierdzi na nagraniu, że spadek należał się córce. Mając nagranie można działać.
Z tym, że ktoś umiera i lepiej się
Nie rozumiecie... Czego wy wymagacie od 18 latki? Że w trakcie umierania swojej najważniejszej osoby w życiu, która zajmowała się nim praktycznie tylko ona podczas umierania? A ciężko z nim było pod koniec podobno, bo miał mocną demencję, nie poznawał nikogo.
Rodzina jej wujka miała na niego wywalone, nikt nom się nie zajmował (jak umierał, bo jak
Odpisała mi teraz nie wiem jak tu dodawać zdjęcie..
Odpisała że nie widzi w tym sensu i powinien my wypowiedzieć umowę o wynajem bo ona sobie nie da rady w tej chwili z nową pracą.
Nie wiem czy wspomniałem, ale ma częste myśli samobójcze, wspomniała o tym nawet swojemu ojcu i bratu gdy próbowała się z nimi skontaktować.
z tymi alimentami chodziło, że nie składała wniosku bo to już by było pewne, że sprzeda to mieszkanie, a tak to miała nadzieje. Tu o kasę nie chodzi, ona nigdy nie sprzedała by tego mieszkania.
a testament nie spisali dawno temu jak żył wujek jeszcze, bo by musiała zapłacić 10% czy 15% wartości mieszkania, bo tak to wygląda jeśli chodzi o oddanie domu komuś
@mirko_anonim: to by wzieła kredyt studencki :)
To mi się płakać chcę, nigdy nie sądziłem że trafię w taką sytuację, że zamiast jakoś normalnie życ, planować sobie wakacje, śmiać
Jak będziecie usprawiedliwiać tego gnoja zwanego ojcem to tylko jemu pomagacie. Może niech różowa jeszcze jemu płaci alimenty jak typ jest tak poszkodowany....
A co do socjalu na studiach to przecież ci kur... napisałam że nie musi być dochod w rodzinie można się rozliczać indywidualnie tylko trzeba iść do komisji socjalnej i do