Aktywne Wpisy

aukolb +81
Ludzie kochani gdzie wy mnie wysłaliście xDD
Wpadam ogólnie kilka osób było, zagranicznych z dziećmi na placu zabaw. Prezes z Klapkiem siedzieli z boku i rozmawiali, zamówiłem americano z lodem i już się zaczynają schody xD kawa 1.5 USD, daje 10usd i uuu problem z resztą, musiałem te g---o pieniądze riele wyciągać xd
Dostałem kawę, jakąś taką jasna, w smaku tak jakby to było drugie albo trzecie parzenie. Zdecydowanie najgorsze americano w
Wpadam ogólnie kilka osób było, zagranicznych z dziećmi na placu zabaw. Prezes z Klapkiem siedzieli z boku i rozmawiali, zamówiłem americano z lodem i już się zaczynają schody xD kawa 1.5 USD, daje 10usd i uuu problem z resztą, musiałem te g---o pieniądze riele wyciągać xd
Dostałem kawę, jakąś taką jasna, w smaku tak jakby to było drugie albo trzecie parzenie. Zdecydowanie najgorsze americano w
źródło: image_picker_6B1A50BD-29A8-4A6E-BF84-29F90F744835-9708-0000011D9446EAA4
Pobierz
Placi +198
#szuryzglownej stabilnie jak zawsze
źródło: 1000007906
Pobierz

@mirko_anonim: Zależy, w jakich kręgach się obracasz. Ja praktycznie nie mam wśród znajomych pary Polak + Polka.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Za granicą to najczęściej są to faceci 40-50lat z Azjatkami, a w Polsce, pokolenie facetow z przed wyżu miało łatwiej ze względu na demografię, a szczególnie tacy z dużych miast którzy maja kasę i podróżują po świecie.
Mozliwe że na brak potencjalnych partnerek najczesciej narzekają Mirki ze wsi i małych miasteczek, którzy mało podróżują i słabo umieją w Angielski.
Jeśli znasz portugalski, to szybko nawiążesz super relacje z nimi, bardzo mało ludzi zna angielski. Dodatkowo jakieś 90% Brazylijek ma obsesję na punkcie piłki nożnej. Często jest tak, że dziewczyna, która jest fanką Flamengo, nie umówi się z chłopakiem, który kibicuje Vasco da Gama.
Bardzo dbają o swoją higienę i ciało (Talia osy)
3 - 5 pryszniców dziennie to
Jeśli już widze jakiegoś rodaka w związku z Hiszpanką, Włoszką, Brazylijką itp to przeważnie jakiś tzw blond Oskarek a nie Mariusz z magazynu z Bristolu.
Poza tym serio robi wam róznicę
@spanidex: słucha się tego jak bajek o żelaznym wilku.
Tymczasem witaminki
źródło: c9c2c946e57bf24982a970e0c811d9f8663b9360cd80b29c69f9e053d230d3a7
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ja zawsze mówiłem, że zakładam że w połowie świata działa zasada JBW I już jesteś atrakcyjny dla miejscowych kobiet, dlatego dziwię się bogatym incelom, że nie wybierają kierunku na SEA czy Latin America.
Jest cały ruch thepassportbrosz gdzie typki nie jeżdżą pod typowa keksturystyke tylko faktycznie chcą znaleźć sobie żonę.
I ja uważam że egzotyczność
W Brazylii sytuacja wygląda inaczej. Większość kobiet jest bardzo związana ze swoją rodziną, więc trudno jest przekonać je do opuszczenia kraju. Dodatkowo, niewiele Brazylijek zna angielski, a Amerykanie zwykle ogarniają tylko podstawy hiszpańskiego. Właśnie dlatego jest tu stosunkowo mało turystów z USA. Do tego dochodzą duże odległości i fakt, że
źródło: Screenshot 2025-03-08 130302
Pobierz@mirko_anonim: Bo w porównaniu ile facetów zza granicy przyjeżdża/jest sprowadzana do kraju a ile kobiet jest duża różnica. To raz.
Dwa, kobiety zza granicy co przyjadą często się 'alienują' wśród własnych ziomków. Jak widzę na mieście to przeważnie jest tak że albo jest w towarzystwie innych migrantów lub takiej samej narodowości. Faceci zarówno sami są bardziej rozchwytywani jak i