Aktywne Wpisy

wirek9111 +13
#biedronka wczoraj byłem w biedrze pierwszy raz od dawien dawno i dorwałem się pomarańczy w promocji. Jakież to miałem zdziwienie kiedy okazało się przy kasie, że w sumie nie rozumiem cenówki. Stąd mam pytanie do Was: jaką cenę zapłacicie w kasie za 5kg pimarańczy jeśli macie kartę moja biedronka?
źródło: IMG_9649
Pobierz
MonazoPL +33

czy każdy mężczyzna zdradzi wg was? czy jeżeli mężczyźnie zależy na kobiecie, ale jakaś inna da mu atencje, jaka jest szansa ze zdradzi? niby teraz mówi się o tej samotności mężczyzn i ilu z nich zależy na związku, ale czy to przekłada się na większe wartościowanie kobiety z która sa?
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #milosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Na tą chwilę to w ponad połowie nie znajdują dziewczyny ludzie mający różne problemy, więc dlaczego kobieta ma mieć większą wartość dla chłopa.
U jednego mężczyzny dostanie atencji wystarczy, żeby Cie nie zdradził, a u drugiego już nie.
Czasami nie ma go wogole
@Qullion: Ostatnio trafiłam na komentarz mirka, który stwierdził, że zdradzanie go motywuje i napędza do działania, i nie umie przestać ( ಠ_ಠ) Więc różnie bywa, jak widać.
Ja czytałem taki komentarz, że jak pracodawca będzie miał mniejsze koszty zatrudniania pracowników to ludzie będą mieli więcej dzieci.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Nie, jeżeli mężczyźnie NAPRAWDĘ zależy na kobiecie to nigdy nie dopuści się jej zdrady, nigdy jej nie obrazi i nie pozwoli zrobić krzywdy. No chyba że przez pomyłke bo to rzec ludzka i należy o tym pamiętać!