✨️ Obserwuj #mirkoanonim Hej Mirki i Mirabele, pytanie: ile dajecie chrześniakowi na 18?
Od razu mówię, że kontakt mamy ok, wysyłam mu prezenty na urodziny co roku, chociaż w ostatnich 2 latach się nie widzieliśmy bo spędza cały czas z dziewczyną. Chrzestnym zostałem jak miałem 16 lat bo nikt nie chciał i nie pomyślałem wtedy, że to się wiąże z wykładaniem kasy bo sam nigdy nic nie dostałem od chrzestnych (możliwe, że są nimi jego rodzice, nie wiem nawet).
Niestety teraz u mnie z kasą krucho bo w zeszłym roku kupiłem mieszkanie na kredyt i ciągle je wykańczam więc już sama wycieczka na drugi koniec Polski boli (paliwo i hotel). 18 to będzie obiad w jakiejś knajpie przydrożnej.
W necie jakieś kosmiczne kwoty padają więc jestem ciekaw ile Wy dajecie lub dostaliście na 18tkę?
@mirko_anonim: ja dałem 2k, zarabiam bardzo dobrze. Jak u Ciebie krucho z kasą to tego nie przeskoczysz więc nie dawaj więcej niż tyle na ile cię stać.
Hej Mirki i Mirabele, pytanie: ile dajecie chrześniakowi na 18?
Od razu mówię, że kontakt mamy ok, wysyłam mu prezenty na urodziny co roku, chociaż w ostatnich 2 latach się nie widzieliśmy bo spędza cały czas z dziewczyną.
Chrzestnym zostałem jak miałem 16 lat bo nikt nie chciał i nie pomyślałem wtedy, że to się wiąże z wykładaniem kasy bo sam nigdy nic nie dostałem od chrzestnych (możliwe, że są nimi jego rodzice, nie wiem nawet).
Niestety teraz u mnie z kasą krucho bo w zeszłym roku kupiłem mieszkanie na kredyt i ciągle je wykańczam więc już sama wycieczka na drugi koniec Polski boli (paliwo i hotel). 18 to będzie obiad w jakiejś knajpie przydrożnej.
W necie jakieś kosmiczne kwoty padają więc jestem ciekaw ile Wy dajecie lub dostaliście na 18tkę?
#pytanie #niebieskepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt