Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Czyli według twojego wysrywu wszystkiemu winne facety. Kolego musisz trochę spojrzeć z perspektywy innych i zakończyć swój kukoldyzm, bo przegrywy mają więcej oleju w głowie niż ty i dobrze wiedzą, że to złożony problem a nie tylko wina tej strony czy innej.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): Uderzyłem jedynie w stół pisząc prawdę i to wystarczyło, żeby zbiegło się kilka osób nie potrafiących w żaden konkretny sposób uargumentować swojego zdania oprócz prymitywnego wyśmiania. Zadajcie sobie pytania w kim tkwi problem? W mojej argumentacji i wyrażeniu zdania czy braku waszej argumentacji popartej czymś więcej niż uprzedzeniami?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
dobroduszny-realista-65: Wykop to piękny przykład samozaorania argumentów, że te chłopy przegrały przez wzrost, wygląd, szczękę czy biedę. Na wykopie nikt nie wie jak wyglądają ile mają hajsu, ile mają wzrostu itp. a odkąd przegrywy się rozpanoszyły na wykopie to wszystkie kobiety stąd uciekły (obecnie widząc różowy pasek można z góry założyć że to facet, a kobiety nawet jak jakieś zostały to się prawie nie wypowiadają).

Jak w życiu. Ci faceci swoją
  • Odpowiedz
  • 4
@mirko_anonim piszesz rzeczy nie mające zadnego odniesienia w rzeczywistości. Najprawdopodobniej sam jesteś osobą atrakcyjną i nie jesteś w stanie zrozumieć jak wyglądają realia nieatrakcyjnych mężczyzn na rynku matrymonialnym.
Opowiem ci to na moim przykładzie. Jestem facetem niskiego wzrostu mierzę całe 173 cm i ta jedna cecha wystarczyła żeby całkowicie zniszczyć moje zycie uczuciowe. Niscy męzczyźni sa dla kobiet całkowicie aseksualni co sprawia że nie jest mozliwe w moim wypadku stworzenie prawdziwego,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w tego typu dywagacjach zawsze należy samemu sobie zadać pytanie jedno a konkretne - czy OSOBIŚCIE we własnym życiu ja albo osoby znane mi z reala doświadczyły kwestii które w jakiś tam internetowy, uproszczony i karykaturalny sposób opisują te "pille" czy to jest absolutnie wyssane z palca i zwyczajnie jest to bzdura którą ktoś nam próbuje wmówić

oczywiście jest to obraz uproszczony, często podsycany i przekręcany - ale same
  • Odpowiedz