Aktywne Wpisy

wybryk_natury +59
Otworzyłam nową starą herbatę i okazała się przeterminowana o ponad rok, ale szkoda mi było wyrzucić, no trudno może nie umrę

tomwick55 +17
Kto wygrał Ligę Mistrzów w roku, w którym się urodziliście?
#mecz #pilkanozna #ligamistrzow #uefa #sport
#mecz #pilkanozna #ligamistrzow #uefa #sport
źródło: 1000028668
Pobierz

#nieruchomosci #opole
Pytanie do ludzi z Opola. Mam 400k zł chciałbym kupić mieszkanie 2/3 pokoje wielka płyta metraż od 44 do 54 m do remontu.
Celuje w osiedle malinka, ZWM, pasieka i okolice. Zaodrze odpada. Jak przeglądam oferty to pasieka i malinka ceny mocno odklejone. Reszta średnio wychodzi około 8000zł+ za metr. Chciałbym kupić jak najtaniej tak jak każdy. Będzie to moje pierwsze mieszkanie i zastanawiam się ile można próbować urwać zwłaszcza jak mieszkanie stoi np. od pół roku nie sprzedane. -1000zł metr? czy to zbyt dużo?
Waszym zdaniem jakich dzielnic unikać? Zależy mi żeby nie było dużo patologii itp. Na co zwracać uwagę? Patrzyłem nawet na licytacje z miasta ale wszystko z ogrzewaniem kaflowym, prąd lub gaz a to mnie nie interesuje wole z miasta. Plus minus ile w 2025 pochłonie remont jeśli większość będę robił sam? 100k? 200k? Oczywiście nie najtańsze materiały ale też nie premium średnia półka. Nie chce dłużej czekać z zakupem bo jestem pewny że za kilka miesięcy wejdzie kredyt 0% itp. itd. i ceny wywali w kosmos. Na nowe od dewelopera mnie nie stać żeby płacić 12 500zł metr i więcej. Dzięki za pomoc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Czasy ciężkiego pato już za nami. Pytanie czego oczekujesz od życia. ZWM jest spoko jak jesteś aktywny. Jak masz bombelki to też git. Zwłaszcza okolice Górki śmierci. Co do cen to nie wiem. Znajomy sprzedał tam
Pasieka to sobie daj siana, w tej cenie to może wynajmiesz garaż ;)
Tu nie ma w zasadzie czego kupować, niby są 3 bloki na całej wyspie, ale one mają tak bezsensowny układ mieszkań, i w ogóle taki prl - że nie chciałbym tego za nic, a cenią sobie za to (jak się pojawia czasem) jak za Monako... A nie bloki - czyli mieszkania w domkach/kamieniczkach - to wszystko
Jedyne z czego kojarzę Opole to żółta płyta. Mam nadzieję, że pomogłem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Spółdzielnia realizuje wszystkie swoje cele statutowe w sposób wzorowy, a jej praca przebiega bez uwag