Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +317
Czaicie że Sylwia Peretti robi objazd po mediach z książką o śmierci syna, a przy okazji próbuje przepisać rzeczywistość i rozmyć odpowiedzialność za to co się stało xD Nagle jazda po alkoholu i zapI3rdalanie po mieście to wypadek, a winni są wszyscy albo nikt, łącznie z pieszym. Serio taka narracja ma przejść bo przecież żałoba. Najbardziej obrzydliwe jest to, że cała ta tragedia została przerobiona na content i kampanię promocyjną, łącznie z
źródło: image
Pobierz
RebornAnimal +51

@panczii: Dla mnie to też nic dziwnego. Poza tym żyjemy w świecie, w którym stabilny finansowo mężczyzna często nawiązuje relacje z kobietą z mniej zasobnym portfelem, a rzadko spotyka się to w odwrotnej konfiguracji. Mężczyźni zazwyczaj nie zwracają na to uwagi, a ja nigdy nie widziałem, aby bogata kobieta, na przykład sędzia o wysokich zarobkach, umawiała się z
Dlatego 7x częściej porzucają chore na nowotwór partnerki i popełniają 99% brutalnych przestępstw xD typowe urojenia wykopków.
Pozytywne jest też to, że sam o tym powiedział, że to nie wypłynęło gdzieś przy okazji. Gdyby sprawa miała drugie dno, to raczej by się nią nie chwalił.
Można też spojrzeć z drugiej strony, bo równie dobrze to on może być zaburzony
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
Tutaj to odleciales, tak jak ktoś napisał wielu facetów opuszcza śmiertelnie chore partnerki i zostawia bez pomocy więc to co robi ten facet to akurat dość duży wyjątek
To nie jest norma że były facet ci pomaga finansowo , to nie jest wogole norma że facet pomaga zamiast uciec od problemu jak zazwyczaj robią
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi