@mirko_anonim: mózg. Podoba mi się jak baba nie zmienia opinii jak chorągiewka, żeby wyszło, że ona ma zawsze rację, lubię jak nie p------i głupot o tym, że życie z jej płcią jest trudniejsze niż będąc chłopem i jak chociaż raz została przez inne laski nazwana
@mirko_anonim: dwa najseksowniejsze organy to serce i mózg. Serce to wiadomo, jak nie jest "dobra" to nie ma sensu. To jakby komplet wielu cech na które składa się podejście do innych, empatia, wsparcie w trudnych chwilach. Mózg też chyba oczywiste, musi mieć coś w głowie i swój charakter by było o czym z nią porozmawiać. W to wliczamy też samoświadomość i inteligencje emocjonalną.
@mirko_anonim: O tak, dobra talia ponad wszystko. Mam koleżankę, śliczna dziewczyna, wysportowana, tańczy na rurze, ale ma zero wcięcia w talii, przez co jest dla mnie aseksualna i to nie jedyna taka kobieta.
Skóra, jak za ciemna to wiadomo, nie ma co mieszać.
to dla mnie to jest zielona flaga.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@totem_lesnych_ludzi: Mnie tak nazwało kilku facetów na wykopie, to dobrze czy źle? xD
O tak, dobra talia ponad wszystko.
Mam koleżankę, śliczna dziewczyna, wysportowana, tańczy na rurze, ale ma zero wcięcia w talii, przez co jest dla mnie aseksualna i to nie jedyna taka kobieta.