Aktywne Wpisy

vulcanitu +100
Kolejny dzień, kolejne p----y
źródło: 1000006666
PobierzKto poleci coś do oglądania? Szukam czegoś naprawdę dobrego, a celować na chybił trafił średnio mi się widzi. Czat GPT też wypluwa jakieś głupoty.
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black

Helo Mircy.
Jest poważna sprawa. Właśnie dostałem SMS. Ktoś, wypisuje do mnie, że zdradzam żonę, że wykorzystałem po imprezie firmowej dziewczynę.
Prawdopodobnie jest to jej mąż, z którym wiem, że się rozstają. Grozi mi, że doniesie na mnie w firmie, że starce pracę.
Oczywiście wszystkie oskarżenia to jest wierudna bzdura.
Ale mimo to, mogą narobić mi smrodu.
Jak się w takiej sytuacji zachować? Zgłosić to gdzieś? Zignorować? Dać znać tej dziewczynie? Trochę się pospinalem.
#prawo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi