Aktywne Wpisy

obszarnik +415
A pomyśleć że gdyby dziś rządził PiS to odrzucenie programu SAFE nie byłoby zadziwiające i za 2 dni już nikt by o takiej aferze nie mówił, bo zapowiedzieliby nową daninę, za kolejne 2 dni zapowiedzieliby płatne drogi ekspresowe, za kolejne 2 dni afera o to że benzyna po 8 zł a Obajtek zatrudnił sprzątaczkę z Urzędu Gminy do rady nadzorczej Orlenu, za kolejne 2 dni kolejna afera z coraz to większymi wałami

ForestDruid +86
Co właściwie robi typowy pies oprócz jedzenia, srania, wąchania tyłków i gówien innych psów? Nawet spacer dla psa polega na wąchaniu odchodów. Pies to najbardziej obrzydliwe stworzenie na świecie. #psiarze #patologiazmiasta

Przeżywam najgorszy tydzień w tym roku, jeden z gorszych od lat. Deprecha total, najgorsze że nikt dookoła tego nie widzi a mi nie wychodzi totalnie nic. Absolutnie wszystko idzie nie po mojej myśli, praca, znajomi, rodzina, dom, hobby, wszystko jest szare i bez celu. Żona minutę temu krzyczała na córkę bo nie zjadła kanapki w szkole. Przełożony poinformował że nie wstawi się za projektem który prowadzę. Wieloletni znajomy wyrolował mnie na jakąś totalną bzdurę. I sto innych rzeczy.
Nie chce mi się nic. Ostatni raz czułem się tak z 5 lat temu.
#napiszcos
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Okazało się że producent jednej z aplikacji której nie musieliby uruchamiać/tak często z niej korzystać ma
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero