Aktywne Wpisy
luke-mat +279
Przypominam tezy tego człowieka:
-Amerykanie tracą prymat
-Amerykanie wycofają się na swoją półkulę
-Amerykanie będą się izolować
-Amerykanie są za słabi na Wenezuelę
Tymczasem Amerykanie robią za kostuchę obcych reżimów. Jednego porywają z łóżka, drugiemu robią hellfire, likwidują go razem z najwyższymi władzami. Pływająca demokracja nadal jest policjantem świata. Rosja i Chiny stuliły mordy i siedzą cicho, bo ciocia Ameryka nie żartuje i ściągnęła kapcia
#iran #usa
-Amerykanie tracą prymat
-Amerykanie wycofają się na swoją półkulę
-Amerykanie będą się izolować
-Amerykanie są za słabi na Wenezuelę
Tymczasem Amerykanie robią za kostuchę obcych reżimów. Jednego porywają z łóżka, drugiemu robią hellfire, likwidują go razem z najwyższymi władzami. Pływająca demokracja nadal jest policjantem świata. Rosja i Chiny stuliły mordy i siedzą cicho, bo ciocia Ameryka nie żartuje i ściągnęła kapcia
#iran #usa
źródło: image
Pobierz
ish_waw +641

Nie wiem co mnie trzyma jeszcze przy życiu
@GalNonimus: Oceny własnego wyglądu przy niskiej samoocenie? Mało obiektywne.
Jeszcze tchórz bo pisze z anonima
@Linnior88: Co to znaczy
Irl ważniejszy jest znowu sposób bycia i znajomi i życie towarzyskie. Jak się nie ma znajomych, życie towarzyskie nie istnieje, to zostaje internet a skoro internet to bez wyglądu nic nie zdziałasz
Komentarz usunięty przez moderatora
@Linnior88: wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chciałam napisać nie figurowa , bo już nie jestem gruba tylko mam taką budowę ciała malo europejską że mam chuda górę a wielkie pośladki i biodra
Grube osoby raczej nie mają wąskiej talii
Ja jestem "curvy" a nie gruba
Figura coś jak mają latynoski a ja bym wolała być klasycznie bardzo chuda
czyli np. ciebie. I ja się z nim zgadzam.
Jak masz szczupłe nogi na dole i szczupłą góre, to noś ładne sukienki i spódnice, to wizualnie bedzie ok i sobie pewności siebie dodasz poza tym będziesz zwracała większą uwage na siebie bo teraz takich kobiet mało w tego typu strojach. Nie dzinsy.
Poza tym nie zmienisz tego odchudzaniem, bo zapewne masz grube kości biodrowe. Nigdy nie osiągniesz tej szczupłej, jednolitej bryły o której marzysz,