Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ja nie mam kobiet, znajomych (z wyjątkiem jednej emerytki), rodziny i perspektywy na zmianę tego, natomiast posiadam niska samoocenę, wahania nastroju, czarnowidztwo, uzależnienie od pracy i wiele innych bonusów. a no i do tego wzrostu sredni morda conajmniej ponizej przecietnej. Czy mogę się nazywać przegrywem?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wygląd to wszystko ale w internecie.

Irl ważniejszy jest znowu sposób bycia i znajomi i życie towarzyskie. Jak się nie ma znajomych, życie towarzyskie nie istnieje, to zostaje internet a skoro internet to bez wyglądu nic nie zdziałasz
  • Odpowiedz
@elbanos

@Linnior88: gruba chciałaś napisać autokorekta ci poprawiła

Nie chciałam napisać nie figurowa , bo już nie jestem gruba tylko mam taką budowę ciała malo europejską że mam chuda górę a wielkie pośladki i biodra
Grube osoby raczej nie mają wąskiej talii
Ja jestem "curvy" a nie gruba
Figura coś jak mają latynoski a ja bym wolała być klasycznie bardzo chuda
  • Odpowiedz
@elbanos chodzi o to że taka figura jak moja mogłaby być uznawana za atrakcyjną w krajach czarnoskórych albo latynoskich , w krajach europejskich za atrakcyjne uważa się kobiety o szczupłej chłopięcej sylwetce o jakiej marzę i dlatego się odchudzam
  • Odpowiedz
mam chuda górę a wielkie pośladki i biodra

Jak masz szczupłe nogi na dole i szczupłą góre, to noś ładne sukienki i spódnice, to wizualnie bedzie ok i sobie pewności siebie dodasz poza tym będziesz zwracała większą uwage na siebie bo teraz takich kobiet mało w tego typu strojach. Nie dzinsy.
Poza tym nie zmienisz tego odchudzaniem, bo zapewne masz grube kości biodrowe. Nigdy nie osiągniesz tej szczupłej, jednolitej bryły o której marzysz,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: takie dzielenie przegrywów na true przegrywów etc. to droga w złą stronę i odradzam ją. To jest zachowanie typowe dla skrajnistów, którzy chcą MIEĆ PRAWDZIWY KOMUNIZZZZZM... Będą stopniowo wycinali ze swoich okolic innych ludzi, aż zostaną same przygłupy Yes Man.
  • Odpowiedz