Aktywne Wpisy

vieniasn +128
to jest wręcz niesamowite jak część normictwa podąża za trendami wszelakimi jeszcze niedawno każdy nosił north face teraz doszły do tego czapki arcteryx no jakby od jednego szablonu ich klepalii

jmuhha +44
Wytłumaczy mi ktoś jak kiedyś na wsiach z jednej pensji budowali takie chaty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000019752
Pobierz

Jak w różnych miejscach poznawałem 30-40 latków to schemat taki sam - laska chuopa kopnęła w dupę i się skapnął że nie ma życia i trzeba
kobiety są dużo lepiej dostosowane do tego świata, chłoupy są często jak dzieci we mgle
ale jak jakiś "kolega" dzwoni do mnie po rozwodzie po 5 latach to już go mam w choju, byłeś cuckiem to radź sobie sam
kiedyś byłem też srogim krytykiem zdrad, uważałem takich ludzi za odpad, ale z wiekiem też bardziej zrozumiałem dlaczego ludzie to robią i jestem mniej krytyczny
@tubkas12: Różnie bywa, ja jestem spierdonem i nie mam żadnego kręgu społecznego xD Owszem, mam kilku znajomych, ale w większości są to wykopki z różnych miast, z którymi mam kontakt przez internet, a regularnie spierdotripuję z jednym plus mam jednego ziomka z mojego miasta,
Para 30latków bez zobowiązań i dzieci to są mentalnie dzieciaki. Najczęściej facet beta cuck w takich relacjach i tak musi zapracować na podróże i egzotyczne wakacje swojej księżniczki na