Wpis z mikrobloga

pierwsze to poznanie się w bardziej intymny sposób, drugie – rozmowa i lepsze zrozumienie jej charakteru, a trzecie to ewentualna propozycja czegoś poważniejszego.

@mirko_anonim: skończ na pierwszej pozycji.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @ONWRO95

Czemu wgl zakładasz ze jest tylko 1000 oszustów i 1000 tych nie normalnych?

nie wiem takie mam przeczucie. Niech będzie, że jest tylko 1000 normalnych lub 500 to i tak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: iść na divy możesz jak najbardziej. Ale by pobzikac i przy okazji pogadać. Nabierając wprawę w rozmowę z dziewczynami w obcowaniu w dotyku itp. Ale to tyle żony nie znajdziesz na to się łudź. Minie godzina spotkania i do domu. Chyba że będziesz jej codziennie płacił za to by do ciebie pisała
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @ONWRO95

Ale to tyle żony nie znajdziesz na to się łudź

skąd wiesz? Słyszałem kilka historii gdzie ludzie tak się poznali. Spróbowałem chyba wszystkiego nie widzę innych opcji. Rynek matrymonialny jest o wiele bardziej brutalny niż 20% bezrobocie w latach
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wtf - jesz raz dziennie? Kilka warzywem i już? xd To nie jest przytyk ale weź mi powiedz jak tyle ważysz? Ja to 15 lat temu tyle ważyłem w szkole.
Te norwoody nie wnikaj w ogóle- gdyby nie wypok to ja bym o tym nie wiedział, że coś takiego istnieje i ludzie dają o to y3banie
  • Odpowiedz